VV Vivi lett a Való Világ 10 győztese

Mi a véleményed?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
9

2021.február 27-én 4 hónap után véget ért az RTL II-n futó Való Világ 10 Powered by Big Brother. A Fináléban VV Merci, VV Vivi és VV Robi küzdött meg egymással a 36 millió forintos fődíjért. Harmadik helyen Merci végzett, ezt követően újraindították a szavazást az utolsó egy órára. Ezután már csak az volt a kérdés, hogy Robi vagy Vivi lesz az első helyezett. Mindkettőjüknek voltak nehézségei, Vivi fel akarta adni a játékot és Robi az egyik feladatnál felvállalta, hogy 8 millió forinttal elhagyná a villát, hogy édesanyja hitelét törleszteni tudja. Mindezek ellenére a nézők őket zárták legjobban a szívükbe. Végül nagyon szoros eredménnyel VV Vivi nyerte meg a Való Világ jubileumi évadát.Utolsó héten eléggé felpörögtek az események, hiszen 2 párbajt is megtartottak, így VV Bálint és VV Moh búcsúztak közvetlen a finálé előtt.

Napjainkban számos valóságshow, más néven reality megy a különböző tévécsatornákon, amelyek fő célja a nézők szórakoztatása. Ezen műsorok megítélése eléggé megosztó, mert valakik imádnak belelátni számukra idegen emberek életébe, míg mások egyenesen ellenzik ezeket a sorozatokat, mert úgy vélik, hogy sokan csak a szerepléssel szeretnének „könnyen” pénzhez jutni. Azonban vannak olyan karakterek, akiket annak ellenére is ismernek az emberek, ha nem követik ezeket a műsorokat. Ugye senkinek nem kell bemutatnom VV Alekoszt vagy akár VV Auréliót?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy emberek miért jelentkeznek valóságshowkba, miért mutatnak meg magukból -sokszor szó szerint- mindent. Erre sokféle válasz adható. Valaki valóban gyorsabban szeretne sok pénzt keresni, míg mást a szereplés és a kalandvágy hajt. Rengetegen pedig az ilyen műsorokban látják arra a lehetőséget, hogy később a médiában tudjanak elhelyezkedni. Itt azonban meg kell jegyezni, hogy ez eddig viszonylag kevés embernek sikerült. Közülük Nádai Anikót és Majkát emelném ki, hiszen mindketten bebizonyították, hogy rendkívül tehetségesek a műsorvezetésben és a zenében. Na, de térjünk vissza cikkem eredeti témájához. A Való Világ 10 Powered by Big Brother 2020. november 14-én indult útnak Nádai Anikó és Puskás Peti vezetésével. Eredetileg 14 játékos kezdte meg a harcot a nyereményért: Balázs Mercédesz (VV Merci), Szlépka Armand (VV Moh), Kazári Gábor (VV Gábor), Fazekas Amanda (VV Amanda), Bakonyi Renátó (VV Renátó), Fehér Georgina (VV Gina), Szilágyi Vivien (VV Vivi), Daniele Piancatelli (VV Digo), Tímár Fruzsina (VV Fru), Kovács Dániel (VV Dani), Ledneczky Virág (VV Virág) Závaczki Mercédesz (VV Mercédesz), Filipánics Bálint (VV Bálint) és Ollári Róbert (VV Robi).

valo-vilag-10

A legelső hét a villalakók beköltözésével és ismerkedésével telt el. Érdekesség, hogy a nézőkkel megszavaztatták, hogy ki generálja a legtöbb sztorit a villában és VV Mercédesz kapta a legkevesebb szavazatot, így ő csak 3 napot tölthetett a villában, majd utána költözött be utolsóként VV Robi. Ezen sokan kiakadtak, hiszen nem tudták, hogy a szavazásuk kiesést von maga után. A kiválasztások, kihívások és párbajok főszabály szerint kéthetente zajlottak, a legelső kiválasztott Bálint lett, aki fölényes győzelmet aratott kihívottja, VV Digo felett. Természetesen ebben a szériában is rengeteg intrika, meghökkentő és drámai pillanat volt. Amikor Vivi elmesélte titkát, a többség, főleg a lányok nem hittek neki, csupán néhány játékos pl. Renátó állt ki mellette. Utóbbi szereplőnknek dühkitörései és minősíthetetlen stílusban való megnyilvánulásai nemcsak villatársai esetében, hanem a médiában is nagy visszhangot váltottak ki. Fruval való kapcsolatát is bántalmazó kapcsolatnak ítélték meg a szakemberek, hiszen számos alkalommal szóban megalázta és olyan dolgokkal vádolta meg a lányt, amit nem is tett meg. Erotikus jelenetekből sem volt hiány, amelyeket főként a Belevalóvilág Powered by Big Brother című műsorban nézhettek meg az érdeklődők. Ilyenkor főleg Dani és Virág „műsorát” láthattuk, akiknek kapcsolatát szintén vitatták a médiában. Mindezek mellett szegény Merci viszonzatlan szerelmét Moh iránt is minden nap láthattuk. De hogy ne csak a rossz dolgokat említsem meg, számos tematikus hét volt, például munkahét, gazdahét, világrekordok vagy az önmegvalósítás hete, amikor a villalakók bebizonyíthatták, hogy milyen erényekkel és mekkora kitartással rendelkeznek. Vicces pillanatokban sem volt hiány, hiszen Vivi sikításai, Dani „tesózásai” és a játékosok egymás általi megviccelése kifejezetten mulatságos volt. Joghallgatóként pedig külön megmosolyogtatott, amikor Merci „távolsági tartást” kért Moh ellen. Egy biztos, hogy több mint 100 napon keresztül elzárva a külvilág eseményeitől számunkra idegen emberekkel összezárva élni nem könnyű. Persze a versenyzők tisztában vannak a játékszabályokkal, de véleményem szerint abszolút érthető, ha egy hevesebb vita után valamelyik játékosnál elszakad a cérna. Én bevallom őszintén, hogy jólesett egy-egy nehéz nap után este a tévé elé ülni és nézni a VV 10-et. Bár nagyon sok kijelentéssel és főleg azok tálalásával abszolút nem értettem egyet, úgy gondolom, hogy voltak olyan játékosok, akik igenis korrekt módon viselkedtek a társaikkal szemben és őszintén játszottak.

Gratulálok, Vivinek, és remélem, hogy a nyereményből meg tudja valósítani az álmait!

Ez is azt bizonyítja, hogy van, amikor tényleg nem szabad feladni a küzdelmet, akármennyire is nehéznek érezzük a helyzetünket.

Te nézted az idei szériát?
36 votes

Képek forrása: Való Világ Facebook oldala

Kép2