Valóban megéri? – kuponnapok egyetemistaként

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Mit érdemes egyetemistaként beszerezni a Glamour-napok alkalmával? Valóban megéri ez a nagy akcióözön, vagy csak túl van hypeolva?

Október 8-11. között kezdetét veszi az egyik leghíresebb shoppingünnep, amit az őszi szezon beköszöntével a legtöbben izgatottan várunk. Ezek a napok lehetőséget adnak, hogy egyes termékekhez nagy árengedménnyel hozzájuthassunk a kuponok segítségével. Pontosabban 345 márka közül lehet válogatni 20-60%-ig terjedhető árengedménnyel.

Személyes tapasztalataim alapján, tényleg megéri a Glamour-napokon vásárolni. Sajnos vagy nem sajnos, nagy népszerűségnek örvend ez a pár nap, ezért a nagy tömeg garantált. Érdemes már az előtte levő hetekben kinézni azokat a bizonyos termékeket, amiket meg szeretnétek vásárolni, hogy amikor eljön a nap, már egyből tudjátok hova kell nyúlni. Ha nagyobb beruházásra van szükségetek bármilyen vásárlási cikkből, akkor ezeken a napokon tényleg érdemes beszereznetek egy kuponfüzetet vagy letöltenetek a Glamour applikációt. A vírusra való tekintettel ezt az online alternatívát bátran ajánlom, de természetesen a kuponfüzet lapozgatása, majd ezután a kuponok kivágása is jó hangulattal bír. 465 kupon közül válogathattok és több mint 4000 üzlet áll rendelkezésetekre. Szóval élhettek bárhol, mindenütt van lehetőségetek betekinteni ebbe a shopping őrületbe.

Egyetemistaként, főleg ha kollégiumban vagy albérletben éltek, amit mindenképp érdemes beszerezni, azok a fürdőszobai cikkek. Sok márka 50%-os engedményt ad tusfürdőből, samponból, testápolóból és még sorolhatnám. Mi több, tisztítószerek, mosószerek is szerepelnek a listán. Fontos, hogy csillogjon villogjon az a koliszoba, igaz?

Az ősz beköszöntével a ruhatárunk is lényeges változásokon megy keresztül. Glamour-napok alkalmával lehetőségetek van ruházati cikkek között is nézelődni. Legyen szó cipőről vagy épp egy őszi szövetkabátról, a legtöbb üzletben meg tudjátok találni a stílusotokhoz leginkább passzoló darabot, kedvezményes áron.

Jelenlegi évszakunk velejárója a hűvös, esős és szeles, legtöbbször borult időjárás. Ebben az időszakban nem szabad elfeledkezni a vitaminok beviteléről sem. Az őszi idő a legtöbb esetben álmosító hatással bír, de a fáradékonyság megelőzhető megfelelő táplálkozással és vitaminbevitellel. Nemcsak a betegségek elkerülése végett szükségesek ezek a praktikák, hanem hogy megfelelő energiával rendelkezzetek a mindennapokon.

EZT OLVASTAD MÁR?  VARGA Dóri: A BTK főépülete felébreszti bennem a véregyetemistát!

Egy szó, mint száz, ha eddig nem éreztétek hasznát a Glamour-napoknak, remélem a véleményetek valamelyest megváltozik. Nagyon sokat tudtok spórolni ezzel a lehetőséggel, ami nekünk, egyetemistáknak, az egyik fő szempont.

Ti mit szoktatok Glamour-napok alkalmával beszerezni?

Képek forrása: glamour.hu , kosárérték.hu