2021_frizura_top_5

Top 5 frizura, ami a 2021-es évben tarol.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Mint ahogy minden évnek, az ideinek is megvan a maga stílusa. Na de milyen formában? Először is pár 2021-ben népszerű frizurát szeretnék bemutatni Nektek. Az utóbbi években én szívesen váltogattam a hajam hosszát. Talán az emberekben ez ilyen önmaguk keresése dolog. Lehet nálam is az volt, hiszen az évek alatt most jutottam el oda, hogy megvan mi az, amiben tényleg önmagam érzem. Nektek van hasonló élményetek? Mindenképpen írjátok meg nekünk, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

1. Vállig érő haj

A top 5 első frizurája egy olyan hajhossz, ami legalább egyszer mindenki életében volt. Ez a vállig érő haj. Körülbelül nekem is ilyen hosszú most, és én őszintén szólva odavagyok érte. Annyi hátrányt tudok mondani, hogy sajnos hamarabb zsírosodik, és sajnos naponta kell formázni, de az utóbbi minden rövidhajra igaz. Mindezek ellenére nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szeretik, ha az arcformájuk ki van emelve. Idetartozik a bob különböző változatai is. Úgy gondolom ez a hossz és ez a kategória minden nőnek nagyon jól áll kortól függetlenül. Valamint ezerféleképpen lehet variálni. Akár frufruval, akár festéssel.

2021_frizura_top_5

2. Az örök pixie

Minden lány bizonyára gondolkodott már ezen a fajta frizurán, hiszen egyszerű kezelni, nőies, és nagyon dögös. Ezt a hosszt erős gondolkodás előz meg, hiszen nem kis változás egy ilyen haj egy nő életében. Először a 2010-es években láthattuk, de mint látjátok napjainkban is igen hódít ez a fajta stílus. A Pixie frizura esetében a haj mint ahogy említettem is elég rövid. Pontosabban 1,5-8 cm közötti hosszúságú. A hosszával, és az alakjával való variációk kimeríthetetlenek. Vannak, amelyeknél a haj azonos hosszúságú mindenhol, de akad olyan is, amelyeknél hátul és oldalt rövidebb, míg a fejtetőn hosszabb.

2021_frizura_top_5

3. Felnyírt haj

A felnyírt frizurák folyamatos fejlődésen és igazán nagy stílusváltáson mentek keresztül az évek alatt. Igen vagány hajviselet, és manapság még inkább azzá vált. Vannak köztük azért nőiesek is, hiszen nem véletlen, hogy ilyen népszerűvé vált a nők körében. Valóban látványos és ötletes hajkreációkat kísérleteztek ki a fodrászok. Ők elsősorban arra biztatják a bevállalósakat, hogy egyedi és különleges mintázatokkal és színekkel vállalják be ezt a páratlan trendet. Mivel én alapból olyan típusú lány vagyok, hogy szeretem a hajam természetesen hagyni, tehát festéstől mentesen, és extra vágások nélkül, számomra ez a fajta haj kicsit távol eső, de aki bátrabb és merészebb, az biztosan imádni fogja.

2021_frizura_top_5

4. Frufru 

A tavalyi év egyik legnagyobb új trendje a már régóta jelen lévő frufru volt. Sajnos vagy szerencsére nem ment ki a divatból 2021-ben sem. Személyes tapasztalattal is rendelkezem, ugyanis a tavalyi láz engem is elkapott. Először teljesen odavoltam érte én is, viszont hamar meguntam. 1 hónap után elkezdtem lenöveszteni, mert hiányzott a „régi” arcom, és akármennyire is gyorsan nő a hajam, még mindig nem érte el a fülem mögé tűröm hosszt. Tehát ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy gondoljátok meg, hogy tényleg megéri-e, mert nem kevés idő mire visszanő. Mindezek ellenére idén is hódít, ráadásul ezer variációval. Kócos frizurával, göndörrel, hosszúval, röviddel. Egy próbát megér, de tényleg megfondolandó nagyon előtte.

2021_frizura_top_5

5. Vörös árnyalatok

Mindamellett, hogy a hajvágással is el lehet érni a tökéletes hatást, nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az évek során a színek is nagy hangsúlyt kaptak. Balayage, melír és társaik csakúgy viszik a prímet. A barna és a szőke színt nehéz elfelejteni, hiszen mégiscsak ezek a színek sugározzák a természetes hatást a legtöbb ember számára, de a  2021-es év ebben is újat hozott nekünk, hiszen a  a vörös és barna keveréke is reflektorfénybe kerül. Ha szeretnél végre megújulni, és valami igazán mást kipróbálni, akkor válaszd a vörös balayage-t!

2021_frizura_top_5

Összességében ennyi lett volna az idei év trendi frizuráiról a kis gyűjtemény. Biztos hozok még hasonló cikket nektek, hiszen az évnek még közel sincs vége, és számos frizura fog még visszajönni a múltból, vagy esetleg egy tavalyi fog átalakulni. Sosem lehet tudni, és a divatot sosem lehet folyamatosan követni. Remélem hasznosnak találtátok, és köszönöm, hogy elolvastátok!

 

 

Források: Kép 1, Kép 2, Kép 3, Kép 4, Kép 5