Tindigo termékek

Tindigo Termékajánló

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Úgy gondolom nincs ennél az időszaknál megfelelőbb arra, hogy egy kicsit magunkra összpontosítsunk, kísérletezzünk és megtaláljuk azt, hogy mi is jó számunkra. Én ebből a gondolatmenetből kiindulva úgy döntöttem letesztelek egy olyan márkát és egy olyan terméket, amivel már nagyon régóta szemezgettem. Arra gondoltam megosztom veletek, hogy miért erre esett a választásom, és hogy hogyan teljesít a „próbaidőszak” során. Vágjunk is bele!

A választás

Ez a márka nem más, mint a Tindigo, melynek szülőanyja Tajti Ildikó. Először könyvein keresztül ismertem meg ezt a lenyűgözően zseniális nőt, aki a bőrápolás világában segíti a vándorokat eligazodni. Már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni valamelyik Tindigo terméket, hiszen magyar, nagyon magas a krémek, olajok és szérumok hatóanyagtartalma, de ez még nem minden! Később, mikor már teljes mértékben elköteleztem magamat a döntés mellett és a weboldalra is felkukucskáltam, hogy alaposan átnézzem, mit is fogok megrendelni, akkor vettem észre, hogy minden termék vegán, állatkísérlet-mentes, parfüm- és alkoholmentes. Az utolsó két tényezőnek, mint rendkívül érzékeny bőrrel megáldott leányzó, nagyon örültem, ugyanis két dolog egyből ki is lett lőve, ami irritációt okozhatna. A weboldal rendkívül igényes, könnyen megtalálja az ember, amit szeretne. Hatékony csoportosítást használnak a termékek esetében. Nem csak bőrtípus, de hatóanyag szerint is keresgélhetsz, illetve a konzultáció fülre kattintva olvashatsz a személyes tanácsadás lehetőségéről is. Na, de térjünk is vissza a megrendelt termékemhez. Mivel, ahogy azt már említettem, érzékeny bőröm van, fontos volt számomra, hogy olyan terméket rendeljek, ami nem fog irritációt, kipirosodást okozni, azonban szerettem volna kísérletezni és tovább menni egy sima hidratálónál. A választásom, ezeket a faktorokat figyelembe véve, egy enzimes hámlasztó krémre esett 100 ml-es kiszerelésben, amely a „SOFT&SILKY” névre hallgat.

 

A csomag

Alig vártam, hogy megérkezzen a kis csomagom, amit egyébként két nappal később már a kezemben is tarthattam. Engedjétek meg, hogy a csomagolásról, a termék külsejéről is ejtsek pár szót. Praktikus. Ez volt az első szó, ami eszembe jutott, mikor megláttam. Azt hittem kevésnek fogom érezni a 100 ml-t, de így élőben szembesülve a dolgokkal azt kell, hogy mondjam, szerintem sokáig elegendő lesz. Egyszerű, de nagyszerű külső, kellemes színösszeállítás, a legfontosabb információkkal feltüntetve. (Egyébként, ha bármikor kétségetek merülne fel a használattal kapcsolatban, a weboldalon mindent megtaláltok az adott termék alatt.) A legpozitívabb a külsejével kapcsolatban, hogy nem azt az érzetet kelti, mintha egy ezredik gyári utánnyomást fognék a kezemben. Van benne valami közvetlenség, ami azt az üzenetet küldi felénk, hogy „Szia! Én neked készültem!”. Ez számomra egy kellemes meglepetés volt, és egyfajta önigazolásként is szolgált, hogy igenis megéri és érdemes magyar terméket vásárolni. Tisztában vagyok vele, hogy titeket viszont jobban érdekel a belső, amit ezen a linken tudtok megtekinteni .

Használat

Összességében azt mondhatjuk, hogy tele van szuper hasznos dolgokkal, amik bőrbarát pH-n működnek. Magas elvárásokat állít magával szemben ez az összetevőlista, hiszen nagyon egyedi a piacon és rendkívül érdekes. Azon a ponton mikor ezeket olvasgattam, már nagyon vártam, hogy mi fog ebből az egészből kisülni. Az első használatnál lefekvés előtt, az előzőleg megtisztított arcbőrömre, felvittem egy keveset az egész arcom felületére, kerülve a szemeket és a nyálkahártyát, aztán hagytam egy tíz percet hatni. Nagyon féltem, hogy amíg dolgozik a krém égni fog az arcom, hiszen a hámlasztóknál nem meglepő, ha ilyesmi történik, de őszintén szólva egy minimális kis bizsergésen kívül semmit sem éreztem. Ezek után egy testesebb hidratálót kentem fel, amire egy hasonló terméket követően a bőrnek igazán szüksége van. Nagyon fontos, hogy a „SOFT&SILKY”-t ne mossuk le használat után! Hagyjuk, hogy beivódjon a bőrbe, ezután folytathatjuk akár tíz perc múlva, akár azonnal az esti arcápolási rutinunkat. Másnap reggel fényvédő használata ajánlott! (Ez tényleg nagyon fontos, ha szép bőrt szeretnél). Használhatod akár minden nap, vagy ha nagyon érzékeny a bőröd, mint nekem, akkor maximum heti kétszer nem egymást követő napokon.

EZT OLVASTAD MÁR?  La Lechuza – A mexikói legenda

Vélemény

Hogy mit gondolok összességében? Pár alkalmas használat után tudtam, hogy ugyan ez volt az első, de nem az utolsó rendelésem a Tindigo-tól. Annyira selymesen puhává varázsolta a bőrömet, hogy komolyan nem hittem a szememnek. Nem csak ragyogást, és szuper hidratáltságot lehelt a bőrömbe, de még a pattanások után hátra maradt sötétebb foltokat is halványította alig pár használat során. Irritációt nem okozott, nem volt kellemetlen se az illata, se a használata. Bármennyire is próbálok, nem tudok kellemetlenséget megfogalmazni ezzel a termékkel kapcsolatban. Megnyert magának teljesen és remélem, hogy ezt olvasva ti is szeretettel és bizalommal fordultok efelé a csodálatos márka felé, amire nagyon büszkék lehetünk, hogy itt Magyarországon készül.

Ha tetsztett a tesztünk kövessétek a Media Iurist a közösségi média felületein is!