tarol-az-exatlon-hungary-3-evad

Tarol az Exatlon Hungary 3. évada!

Mi a véleményed?
+1
1
+1
4
+1
+1
1
+1
+1
+1
1

Úgy látszik a TV2 sportrealityje az EXATLON Hungary idén is népszerű lesz, hiszen a legfontosabb 18-49 éves korosztályban a hétfőn debütált első rész 19,1%-os közönségarányt ért el. Ha a vizsgafelkészülés után kikapcsolódni szeretnél érdemes a műsorra kapcsolni hétköznap esténként!

Az EXATLON Hungary harmadik évada a másodikhoz képest is sokkal népszerűbb lehet – tekintve a nagyon erős kezdést -, hiszen a második széria Palik László vezetésével 2020. január 1-jén startolt el, de csak 14,3%-os nézettséget hozott az első adás.

Az egyik csapat egykori és jelenlegi élsportolókból áll, ők a „Bajnokok”, a másik csapat tagjai pedig azok, akiknek életében kiemelkedően fontos a sport, akár versenyszerűen is űzik, ők a „Kihívók”.
A Bajnokok és Kihívók minden nap a speciálisan kiépített pályákon versenyeznek, mindkét csapat összes tagjának teljesíteni kell az aznapi kihívást. Azt, hogy kinek ki lesz az ellenfele, a játékosok döntik el csapat vagy egyéni taktikai döntés alapján.
A pályák különböző elemekből épülnek fel: futópályák, úszómedencék, gátakkal és akadályokkal nehezített terepek, egyensúlyi kihívások, csúszdák, kúszópályák, alagutak. Fontos a sebesség, az egyensúly, a rugalmasság, az erő, az ügyesség, a koordináció, és a kiváló koncentráció.
A versenyzőknek a lehető legjobban kell teljesíteniük a kihívásokat, hogy biztosítsák helyüket a csapatban, mert akik a leggyengébben teljesítenek, azok közül minden héten egynek távoznia kell az Exatlon Hungary-ból. – olvasható a műsor leírásában.

Az idei évadban a bajnokok között: Bors Máté (windsurf) , Móricz Dániel (országúti kerékpár) , Somhegyi Krisztián (műugrás) , Szarka Ákos (street workout) , Kocsis Lili (versenytánc/fitnesz) , Szabó Franciska (cselgáncs) , Szabó Gabriella (kajak) , Szendy Lilla (kajak) versenyeznek.

exatlon-hungary-3

Míg a kihívók között megtalálható: Balogh Richárd (taxisofőr) , Herczeg-Kis Bálint (gimnazista) , Nagy Dani (vlogger) , Pálfi Gergő (életmód tanácsadó) , Bencsik Lili (recepciós) , Buzás Dorottya (pénzügyi tanácsadó) , Kőnig Anna (marketinges) , Török Lívia (boksz edző) is.

EZT OLVASTAD MÁR?  Michelisz Norbert a PTE bajnoka!

Fontos! A sport-reality a szilveszteri hétvége miatt mindig más időpontban lesz! Ma, azaz december 31-én 19:15-től lesz látható, míg az újév első napján 18:45-kor kerül adásba az 5. rész. Ezt követően a hatodik adás már a végleges műsorsávban, tehát hétfőtől 20:25-től követhetjük a bajnokok és kihívók összecsapásait!

Az EXATLON HUNGARY 3. első három adását most itt is visszanézheted, nehogy lemaradj!