strand-fesztival-2020

Ellie Goulding és a SUM41 nem jön, de a Lost Frequencies igen az idei STRAND FESZTIVÁLRA!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

2020-ban a Strand Fesztivál azon néhány fesztivál közé tartozik, amelyek idén is kinyithatják kapuikat, hiszen időpontja (2020. augusztus 18-21.) kívül esik a korlátozáson. Ahogy ez várható volt ebben az időszakban, a fellépők körében történt némi változás. Erről a fesztivál szervezése Facebook posztban tájékoztatta a közönséget.

Rossz hír, hogy idén se SUM41-ra, se Ellie Gouldingra nem rophatják majd a rajongók, illetve Milky Chance és Dj Fresh bulija is elmarad. Az viszont kétségtelenül pozitív, hogy ha minden jól alakul, akkor a SUM41, Ellie Goulding és Milky Chance 2021-ben meglátogatják kicsiny hazánkat.

Ezen kívül a kiesett előadókat pótolva az idei Strand Fesztiválon tiszteletét teszi majd a Lost Frequencies, Alle Farben, Chime, Oliverse, Franky Nuts, Sikdope és Funtcase is. Illetve arról se feledkezzünk meg, hogy rengeteg fergeteges magyar előadó is jelen lesz, és nagyon sok külföldi fellépő sem mondta vissza a szereplését. Timmy Trumpet, a Parov Stelar, a Halott Pénz, a Tankcsapda, a 30y, a Brains mind ott lesznek, hogy fergeteges koncertekkel tegyék még izgalmasabbá ennek a kicsit sem átlagos nyárnak a lezárását. Akinek pedig másképp alakult az éve és a megvett jegyét inkább visszaváltaná, annak sem kell aggódnia, mert június 25-től két hétig vissza lehet váltani a jegyeket és bérleteket. Ezen kívül ha a fellépők változása miatt más napon szeretne az ember menni, akkor jegyváltoztatásra is van lehetőség.

Az idei évben az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90%-a elmarad, a tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek és ahol a zenészeken túl nem szükséges egy nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a STRAND-ot is érintő műsorváltozás.” – mondta el Lobenwein Norbert, főszervező.

EZT OLVASTAD MÁR?  Szenteste nem lesz kijárási korlátozás! - Döntött az Operatív törzs

Bár hagyományosan egy fesztiválon a műsorváltozás nem jár azzal, hogy a közönség visszaválthassa, vagy egy évvel későbbire cserélhesse a jegyét, a STRAND szervezői szerint az idei évben érthető, ha valaki így szeretne dönteni, ezért június 25-től július 9-ig, 10 napon át lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki a 2021-es fesztiválra cserélje a jegyét, vagy akár visszaváltsa azt. Az ezzel kapcsolatos részleteket a honlapon közlik.

A szervezők hetente többször jelentenek be újabb és újabb programokat és fellépőket, azon dolgoznak, hogy augusztus 18-án elinduljon a nyolcadik STRAND Fesztivál, amely iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés. Ennek ellenére fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a fesztivál elmaradása esetén a jegyeket természetesen visszaváltják, ahogyan minden más hazai fesztivál szervezője.

https://strandfesztival.com

Szóval kicsit megújulva, de mindenkit vár a Strand Fesztivál, melynek szervezői próbálnak mindenkinek kedveskedni egy óriási, feledhetetlen bulival augusztusban. Ne feledjétek, augusztus 18. és 21. között találkozunk Zamárdiban.

A Strand Fesztivállal kapcsolatban már beszélgettünk a Lóci Játszik zenekarral, amit ide kattintva érhettek el.