Ricsárdgír a MiniFishingen

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Idén nyáron is beköszöntött a fesztiválszezon. Ugyan számos szeretett fesztiválunk nem kerül megrendezésre idén, vagy módosított formában tartják meg, azért akadnak kivételek. A Fishing on Orfű kedvelői azonban nem búslakodhatnak, hiszen idén nyáron két alkalommal is élvezhetik kedvenc fesztiváljukat és Orfű szépségét.

Június 17. és 19. között megrendezésre került a MiniFishing, ahol több fellépővel is kedveskedtek a szervezők. Sajnálatos módon a korlátozások miatt még csak korlátozott létszámban lett megtartva a rendezvény, azonban az odalátogatókat nem érhette csalódás a programokat figyelembe véve. A résztvevők családias hangulatról és remek koncertekről meséltek.

A fellépők között megtalálható volt a Ricsárdgír zenekar is, akik igen nagy népszerűségnek örvendenek országszerte. A zenekar 2010-ben alakult meg Szentendrén, és humoros számaikról lettek ismertek. Eddig 3 albumuk jelent meg, amin olyan számok találhatóak, mint a SzintisLaci, Éndalom, vagy éppen a Mindenki boldog című dalok.

A Pécsi Egyetemisták Magazinjának arca Buci beszélgetett a zenekarral, egy interjú formájában. A tagokkal való jó hangulatú beszélgetésből kiderül többek között, hogy a veszélyhelyzet miatti kihagyás, milyen hatással volt a zenekarra, hogyan töltötték a felszabadult időt, vagy éppen az, hogy hogyan tartották a kapcsolatot. A Covid utáni visszatérésről is mesélnek, hogy milyen szokatlan még koncertezni, ennyi kihagyás után. Azt is megtudhatjátok, hogyan érezték magukat Orfűn a zenekar tagjai. Végül pedig a nyári tervekről és egy kicsit a jövőről is beszéltek az interjúban, ahol a fellépésekről és egyéb elfoglaltságaikról meséltek.

Egy nagyon jó hangulatú és vidám csapatot ismerhettek meg az interjúból, ha érdekelnek hasonló tartalmak és témák, akkor iratkozzatok fel a Pécsi Egyetemisták csatornájára, és kövessétek legújabb videóinkat!