all_stars_e_sport_pote_pecsi_egyetemistak_magazinja

Figyelem PÉCSI EGYETEMISTÁK! – PTE ALLSTARS League of Legends bajnokság lesz!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

A POTE E-sport és a POTE events által megrendezésre kerül a PTE ALLSTARS League of Legends bajnokság. November 2-án (hétfő) 16:00-kor kezdődik, amely egészen november 8. (vasárnap) 23:00-áig bezárólag fog zajlani. Fontos, hogy az egész PTE-re kiterjed a jelentkezési lehetőség. Így tehát az esemény kizárólag PTE-s hallgatóknak és oktatóknak szól.  Regisztrálni november 1. (vasárnap) éjfélig lehet 5+1 fős csapat (a + 1 fő tartalékként lehet jelen) tekintetében az alábbi linken. A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják! Ezen a linken a szabályzat egyaránt látható, amelynek elolvasása ajánlott!

League of Legends

Egy online stratégiai játék, mely 2009 óta tarol az e-sportok között. A cél az, hogy az 5 fős csapatok, az ellenfél bázisát mihamarabb elpusztítsák, ehhez 3 ösvény és a dzsungel ad számukra helyszínt. A meccs kezdete előtt egy hőst kell választani, és őt írányítani a csata végéig (150 harcosból lehet választani), aki mágikus képességekkel rendelkezik. Ezek az egyedülálló hősök aranygyűjtéssel és tapasztalatszerzéssel tevékenykednek a játék folyamán. A győzelem elengedhetetlen eszközének tekinthető az összhang kialakítás, a csapatjáték fenntartás, valamint a folyamatos kommunikáció társainkkal. Fennáll a lehetőség a passzív játékosoknak, hogy figyelemmel kísérhessék a bajnokságot. A játékfolyam megértéséhez egy hozzáértőt biztosítanak a szervezők, aki le fogja tudni vezetni a nézőknek, hogy mi is történik épp.

all_stars_e_sport_pote_pecsi_egyetemistak_magazinja_LOL

Lebonyolítás

  • Selejtezők BO3-mas formában fognak zajlani, melyet az elődöntő és döntő követ BO5-ös verzióban.
  • A meccsek eredményéről kérjük a csapatkapitányokat, szíveskedjenek egy screenshot-ot készíteni, amelyet a szervezőknek továbbítani kell.
  • A selejtezők valamennyi mérkőzéséről, illetve az elődöntőről stream fog készülni.
  • Nincs rank (rang) korlát.

Jelentkezzetek minél többen, alkossatok csapatokat, és legyetek a PTE LoL bajnokai!

Kép forrása: Pinterest, POTE Events facebook