Programajánló – szabadulópark

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Szereted a kalandokat? A pároddal vagy a barátaiddal csinálnál valami izgalmas programot? Erre remek lehetőséget nyújt a pécsi Szabadulópark, ahol a logikátokra és a csapatmunkára is nagy szükség van. A vállalkozó kedvűek három pálya közül választhatnak, mindhárom esetben 1 óra a rendelkezésre álló idő a kijutáshoz.

  1. szoba

Az első játék neve: Szökés az Alcatrazból. Ehhez minimum 2, maximum 3 játékosra lesz szükség. A szoba témája, hogy bezárnak titeket az Alcatraz falai közé, olyan hírhedt emberek celláiba, akik innen már sikeresen megszöktek. A szökés lehetősége adott… Ti képesek vagytok rá? 17-18 éven felüliek vehetnek részt benne. Ez a legnehezebb a három közül.

  1. szoba

A második szoba neve: Harry Potter és az utolsó Horcrux. A feladat, hogy segítsetek Harry barátainak megtalálni az utolsó Horcruxot. Használjátok a mágiát a Foltozott üstben, és a Roxforti kastély falai között. A három közül ez a családbarát pálya, amin már 10 éves kor felett játszhatnak a gyerekek is szülői felügyelet mellett. Azok számára is szórakoztató a pálya, akik nem látták a Harry Pottert, mivel a film ismerete nem szükséges a kijutáshoz. Itt minimum 2, maximum 4 ember játszhat.

  1. szoba

A harmadik játék neve: Fűrész. A játék azzal indul, hogy a résztvevők lábát leláncolják a sötétben. Oldozzátok el a láncokat, mentsétek a bőrötöket! A sikeres teljesítéshez szintén nem szükséges a film ismerete, de itt is csak 17-18 éven felüliek játszhatnak. A kijutás minimum 2, maximum 4 személy csapatmunkájával lehetséges.

Nekem volt szerencsém mindhárom pályán részt venni, és minden alkalommal nagyon jól éreztem magam. A szobák és a feladatok teljesen eltérőek voltak egymástól, így harmadszorra sem volt kiszámítható a játék menete. Nem tudnék csak egyet kiemelni, mert mindegyik másért a kedvencem. Számomra a legnagyobb kihívást a Szökés az Alcatrazból jelentette, ez volt az első, amit kipróbáltam. Nagyon tetszett, hogy a játék elején külön cellába zártak minket, emiatt szerintem itt volt leginkább szükség a hatékony kommunikációra. A Harry Potter és az utolsó Horcrux pályát azért imádtam, mert teljesen olyan hangulata volt, mintha a filmbe csöppentünk volna bele. A Fűrész nevű szoba pedig az, ami számomra a legjobb élményt jelentette, bár majdnem a fele időben egyedül keresgéltem a nyomokat, mivel valami elkerülte a figyelmem, amivel kiszabadíthattam volna a barátomat, ezért ő egy darabig leláncolva maradt. Azóta is sokat nevetünk rajta, ha eszünkbe jut.  Amellett, hogy rendkívül izgalmas, végig használnod kell a logikádat, illetve elengedhetetlen a folyamatos információcsere a csapattársaiddal. Nagyon érdekes is, mivel a játék közben láthatod, hogy a párod vagy a barátaid hogyan gondolkoznak, illetve milyen a problémamegoldó képességük. Érdemes többen menni, mert mindenki más apró részletet vesz észre, vagy olyan dologban jeleskedik, ami a sokszínű feladatok megoldásához szükséges. Fontos, hogy gyorsak legyetek és észrevegyétek az összefüggéseket.

EZT OLVASTAD MÁR?  Dohányzásmentes világnap: Káros, de influencerek mégis reklámozzák a termékeket!

Tökéletes program szülinapra, névnapra vagy csak úgy. Meglepheted vele szeretteidet, ugyanis a Szabadulópark lehetőséget biztosít ajándékutalvány vásárlására is. Emellett a fogadtatás is nagyon kedves, egy szimpatikus fiatal pár, Szandra és Géza vezeti a helyet, akiknek lelkesedése és profizmusa a színvonalat, valamint a hangulatot még jobbá varázsolja.

Ha kedvet kaptál hozzá, az alábbi helyen találod a Szabadulópark honlapját, időpontot foglalhatsz telefonon vagy akár online is.

Remélem Neked is legalább annyira fog tetszeni, mint nekünk! Mi is biztosan visszalátogatunk majd, ugyanis jövő év elejétől újabb, ultramodern szabadulószobákkal bővül a hely. Ne maradj le Te sem!