pote
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Medikusok, figyelem! Idén is válogatót tart a POTE Cheerleaders. Ha orvos-, fogorvos- vagy gyógyszerészhallgató vagy, és érzel magadban lelkesedést a pompon iránt, akkor gyere el te is a válogatóra és legyél egy vidám csapat része! De hogy is néz ki ez pontosan, és mikor lesz a válogató?

pote

A válogató szeptember 28-án kedden 19:30-kor lesz a TTK szertorna termében. Ezt az Ifjúság útja felől tudjátok megközelíteni, ha a Paulus melletti lépcsőn felmentek és bementek az épületbe. A recepción útba fognak igazítani. A válogatón a csapattal együtt gyakorolhatod a legfontosabb mozdulatokat, emeléseket, koreográfiakat. Ha nem idegen számodra a tánc és érdekel a POTE Cheerleaders csapata, akkor nézz el a válogatóra!

pote

Fiúk és lányok jelentkezését is várjuk szeretettel! Ugyanis a pomponos lányok mellett elengedhetetlen a fiú tagok jelenléte is, akik az emelésékben is segédkeznek. Azonban náluk sem hátrány, ha rendelkeznek táncos vénával. A lányok jelenléte pedig természetesen elengedhetetlen egy pompon csapatba. A válogatóra sportos ruhában gyertek és váltócipőt is hozzatok!

pote

De mivel is jár ez pontosan? Ha bekerülsz a csapatba, akkor hetente két edzésed lesz majd a csapattal, ami biztosíthatlak, hogy remek hangulatú. Ezek mellett testmozgásnak sem utolsó, így ez is csak mellette szól. Amiről viszont még nem esett szó, az nem más, mint a Medikus Kupa. Ha bekerülsz a válogatón és a csapat tagjává válsz, akkor te is részt vehetsz a Medikus Kupán. Természetesen a részvétel így ingyenes, és a sportolói szálláson kaphatsz te is helyet.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és kíváncsivá tettelek, akkor kövesd be az Instagram oldalt is és gyere el mindenképpen a válogatóra szeptember 28-án, és legyél részese te is a medikus pompon csapatnak! 

 


képek forrása:1,2,3,4