plusz_egy_nap_az_efotton

Plusz egy nap az EFOTT-on!

+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Fesztiválozók, figyelem! A mai napon az EFOTT szervezői újabb örömhírt jelentettek be. Az esemény ugyanis egy nappal korábban, 2021. augusztus 10-én elkezdődik. A O. nap egy fantasztikus beköltözős bulival indul és emellett Fluor Tomi születésnapjának megünneplésére is sor kerül. A megvásárolt bérletek természetesen erre a napra is szólnak, így mindenképpen érdemes ezt a jegyformát választani. A nyári hangulathoz illően vízszínpados akusztik koncertekre is lehet számítani.

Azt gondolom, hogy ez a nagyszerű hír még egy ok arra, hogy részt vegyél az év legnagyobb hallgatói fesztiválján. A sokszínű zenei produkciók, a sportprogramok és az önfeledt hangulat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy emlékezetes legyen a nyarunk. 

plusz_egy_nap_az_efotton

Én iszonyatosan várom már az EFOTT-ot, mert ezt érzem a leginkább hozzám illő fesztiválnak. Nemcsak a helyszín közelsége, sokkal inkább a változatosság és a hangulat miatt. A zenei ízlésem rendkívül sokoldalú, a mainstream zenék mellett szívesen hallgatok régebbi számokat és az alternatív stílust sem vetem meg. Egy Necc Party vagy egy Tesco Disco tökéletesek arra, hogy visszaidézzenek bennünket a múltba. Mindezek mellett ez lesz a negyedik EFOTT-om, amire mindig a legjobb barátaimmal megyek. Imádom az emberek közvetlenségét, a bulik hangulatát. Biztos vagyok benne, hogy idén nagyszerű élményekkel gazdagodhatunk a fesztiválon.

Ha kíváncsiak vagytok a fesztiválokkal kapcsolatos hírekre, kövessetek minket!

Ne feledjétek, csak szabadon!