Keressük a Pécsi Egyetemisták új Nagykövetét az ÁOK-ról! – Bulcsú elköszön a csapattól

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Magazinunk sokszínű csapatával összhangban a PTE összes karáról képviseli hallgatótársait egy-egy Nagykövet, nincs ez másként a #pécsiorvosi-val sem. December óta az Általános Orvostudományi Kar színeiben Egyed Bulcsúval találkozhattatok PEM-es platformjainkon, ő azonban most elköszön a csapattól, így keressük az ÁOK új Nagykövetét, Bulcsú utódját.

Bulcsú az azóta sokat formálódott csapatunkhoz az őszi szemeszter végén csatlakozott, az elmúlt hónapokban pedig számos alkalommal megjelent a Pécsi Egyetemisták Médiumainál. Olvashattatok róla, milyen út vezetett számára Pécsre, és arról is, hogy mivel töltötte az Egyetem előtt kihagyott évét; YouTube-csatornánkon pedig beszélgetett többek között a #pécsiorvosi dékánjával, Dr. Nyitrai Miklóssal, de körbejárta és bemutatta az ÁOK campusát is.

Most azonban hosszas tanakodás után arra az elhatározásra jutott, elköszön a csapattól:

nagykövet„A tanulmányi kötelezettségeim mellett átrendeződtek a prioritások az életemben, és így nem tudnék kellő energiát befektetni a nagyköveti feladatok ellátásába. Az elmúlt év izgalmas és hasznos volt, örülök, hogy jelen lehettem ebben az időszakban a Pécsi Egyetemisták új platformjainak kibontakozásánál. Sokat köszönhetek a PEM-nek, az új kapcsolatokon túl a forgatásokon például úgy érzem, a kommunikációs-és beszédkészségem szépen fejlődött. Ilyesmire is szuper lehetőség a nagyköveti szerepvállalás, az utódom pedig bízhat benne, hogy új feladataihoz a Pécsi Egyetemisták médiumainál minden segítséget, útmutatást meg fog kapni.”

Bulcsú tehát távozik, az #pécsiorvosi viszont nem maradhat Nagykövet nélkül, várjuk tehát a lelkes jelentkezőket a poszt betöltésére. A szerepvállalástól hasonló feladatokat várhat az érdeklődő, mint amiket Bulcsúnál is említettem: Videók, cikk megjelenések elsősorban az Orvoskarral kapcsolatban, de ezeken felül személyesebb vagy vicces tartalmak gyártásában is ki lehet teljesedni, sőt, az új, kreatív ötleteket mindig szívesen várják az adott platform koordinátorai.

 

 

A pozíció pedig a konkrét szereplés megtapasztalásán túl az influencerséggel, előadói készségekkel, kamera előtti megjelenéssel kapcsolatos területeken is jár fejlődéssel, akár workshopokon keresztül, nem mellesleg pedig Nagyköveteink munkáját ösztöndíjjal is honoráljuk.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Nagykövetség, és szívesen képviselnéd te a pozíció által a #pécsiorvosi hallgatóit, JELENTKEZZ ITT, töltsd ki rövid kérdőívünket a linken, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes interjú leszervezéséhez.

kiemelt kép forrása: canva.com