Pécsi Egyetemisták

Pécsi Egyetemisták sztorijai
Pécsi Egyetemisták sztorijai
2021
2021-01-19

Fanni az egyik új szerkesztőnk a KPVK-ról!

kovacs-fanni-sztori

Mindenképpen pozitív érzéseim vannak, mert egy új dologot próbálok ki. Új embereket ismerhetek meg, a készségeimet fejleszthetem. Örülök, hogy segíthetek másoknak a cikkekkel.

2021-01-18

Fanni az MK új belépője!

zoka-gyori-fanni-sztori

Kihívásként gondolok erre a számomra új “kalandra”, amibe készülök bele vágni. Izgatottan várom a munkát a többiekkel, hogy megismerhessem a PEM családot és egy új közösség részese lehessek.

2021-01-17

Zsófi a Művészeti Kar új érkezője szerkesztőségünkbe!

kotvasz-zsofia-sztori

Számomra a PEM egy izgalmas kihívást jelent, ahol eddig ismeretlen területen próbálhatom ki magam! Mindig is érdekelt az írás, a kutatás, de cikkek, interjúk formában még nem volt szerencsém felfedezni ezt a szakmát. Biztos vagyok benne, hogy sok élménnyel fogok gazdagodni és sokat tanulhatok a szerkesztőségben!

2021-01-17

A GYTK részéről új szerkesztő érkezett!

argay-ferenc-pecsi-egyetemista-sztori

Jelenleg nagyon motiváltnak érzem magam, az első cikkel kapcsolatban. Jó érzés, hogy a vizsgáim végeztével, van min gondolkodnom szabadidőmben. Izgalommal várom, hogy mi sül ki ebből.

2021-01-15

Inez a második KPVK-s szerkesztőnk!

jakl-inez-elso-sztori

Nagyon pozitív érzésekkel vágok neki ennek az útnak! Hajt a kíváncsiság, és nagyon örülök, hogy bekerültem a csapatba. Remelem értékes tagja lehetek.

2021-01-13

Gréta izgatott az új feladat miatt! Üdv a szerkesztőségben!

varga-greta-csatlakozas

Izgatottan várom a munkát, mert hasonlóban már volt részem újságíróként, de egy ennyire külső felügyelettől független, teljesen hallgatók, egyetemi tagok által működtetett lapnál, amelynek olvasmányaira sokak által van igény, még nem dolgoztam. Persze azért vannak kétségeim, hogy elég érett vagyok-e a feladathoz, és hogy megfelelő minőségű munkát tudok-e kiadni a kezeim közül anélkül, hogy rontanám a lap jó hírét. Azonban úgy érzem, ideje próbát tennem, hogy meglássam, mire vagyok képes, és mennyire tudok kilépni a komfortzónámból. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni a döntést, mert azzal csak nyerhetek, ha merek.

2021-01-07

Emese az új esztendő első csatlakozói között!

goszpodinov-emese-pecsi-egyetemista

Elképesztő érzés egy új szerkesztőséghez tartozni. Kíváncsi vagyok, milyen újdonságok várnak rám, milyen új feladatokkal kell szembenéznem nap, mint nap. Izgatottan várom, hogy egy másik csapat aktív tagja lehessek!

2020
2020-12-18

Ma este jelent meg a bemutatkozó videóm!

2020-12-17

Íme bemutatkozó videóm!

2020-12-16

Csekkoljátok a ma debütáló bemutatkozó videóm!

2020-12-12

Íme a bemutatkozó videóm!

2020-12-11

Ma debütál az első videóm!

2020-12-09

Eszti egy szuper pórbacikk után felvételt nyert!

tulezi-eszter-pem-csatlakozas

Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam magam ezen a téren is és hogy a szerkesztőségnek a teljesjogú tagja lehessek. Amikor a próbacikkem írtam, akkor szerettem volna megmutatni azt, hogy mi az ami engem érdekel, inspirál és hogy mit tudok nyújtani ezzel a magazinnak. Remélem, hogy a jövőben még lesz lehetőségem bizonyítani a helyem és, hogy sikerül minél több új témával foglalkoznom.

2020-12-01

Márti december első meglepetése!

czondormarti-csatlakozas

Izgatott vagyok, mert mindig is ki akartam magam próbálni ezen a területen és hálás vagyok ezért a lehetőségért. Kihívásnak tekintem, mégis kikapcsolódásnak, jó érzés hogy a hobbim egyben a munkámmá is válik. Nagy örömmel vágok bele, hiszen egy nagyszerű csapatnak lehetek a tagja, akikkel már alig várom a közös munkát.

2020-12-01

Bulcsu lett a PTE ÁOK Arca itt a Pécsi Egyetemistáknál!

egyed-bulcsu-sztori
2020-11-30

Vivien a KTK utolsó csatlakozója!

kocsis-vivien-evelin-csatlakozas-pem

Abszolút pozitívan állok a PEMhez, mivel mindig is imádtam írni és most végre találtam egy olyan platformot, ami elsősorban az én korosztályomnak szól, izgalmas témákkal. Boldog vagyok, hogy részese lehetek a #pemcsaládnak, hiszen remek emberekkel leszek körülvéve.

2020-11-18

Túl az első rostán!

koszbence-elso-sztorija

Amikor elkezdtem Pécsett tanulni, rengeteg minden új volt. Új volt a város, az iskola, az emberek. Minden álmom a műsorvezetés és a szereplés, így mikor megláttam a felhívást, hogy a Karom Arcát keresik a Pécsi Egyetemisták Magazinjánal, habozás nélkül jelentkeztem. Az első rostán túl vagyok, a castingon. Most minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legmegfelelőbben képviseljem a MIKet. Ehhez rengeteg támogatást kapok a Barátnőmtől, a szaktársaktól és barátoktól. Várom az első nagy projektet a PEMmel!

2020-11-18

Bella képviseli a pécsigyógyszerészeket lapunknál!

garabellacsatlakozasa

Nagyon örültem, amikor láttam, hogy van ilyen lehetőség, hiszen egyrészt mindig is érdekelt a vloggerkedés és a bloggerkedés is, másrészt pedig jó kezdeményezésnek tartom, hogy egymás karát be tudjuk mutatni egymásnak is, illetve a középiskolásoknak is. Kíváncsi vagyok milyen lesz a csapat, remélem jól ki fogunk jönni egymással.

2020-11-18

Dominik a mai naptól a PTE ETK Arca a PEMnél!

kum-dominik-sztori

Nos felettébb izgatottan várom az első feladatomat, amely, ha jól tudom, a bemutatkozó videó lesz. Mindig is érdekelt, hogy hogyan néz ki egy profin összerakott kis forgatás. Alig várom, hogy élesben, már a stábbal együtt találkozzunk.

2020-11-18

Kony lett a TTK Arca!

konecsny-bence-csatlakozas
Egy karokon átívelő online magazinon keresztül megszólítani és informálni a hallgatókat, valamint bemutatni a saját karomat elég nagy újdonság számomra. De kinek nem? Ezért is lesz rendkívül izgalmas az elkövetkezendő időkben egy ilyen projekten dolgozni.
EnglishGermanHungarian