nyilt_pecsi_egyetemistak_magazinja

Online nyílt hét az ETK-n!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

2021. január 11-15. között online nyílt hetet tart a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara. Ha felvételi előtt állsz, és még bizonytalan vagy, hogy melyik egyetem melyik karára menj, akkor regisztrálj és vegyél részt a több, mint 10 szak bemutató előadásain!

Január 11-én, hétfőn 3 szak mutatkozik be: az egészségügyi szervező, a rekreáció és életmód, és az ápoló szak. Kedden a gyógytornász és a dietetikus képzés érdekességeié a főszerep. A szerdai előadások a szociális munka, a csecsemő- és kisgyermeknevelő, és szülésznő szakokról fognak szólni. Csütörtökön bemutatják a radiográfus, az orvosi diagnosztikai laboratóriumi analitika és a védőnő képzések érdekességeit. Pénteken pedig a mentőtiszti és a népegészségügyi ellenőr szakokról hallhattok bővebben.

Az előadások után minden szakhoz tartozik egy úgynevezett backstage mini, ahol az oktatók és hallgatók különböző témákról, aktuális kutatásokról beszélnek majd, hogy még jobban megismerhessetek egy-egy szakot.

Ahhoz, hogy részt vehessetek az online nyílt napon, nincs más dolgotok, mint ezen a linken regisztrálni. Az ETK honlapján pedig megtaláljátok a további részleteket.

Ezen kívül 2021. január 19-én (kedd) 17 órakor egy online szülői értekezleten tájékozódhatnak a szülők az egyetemmel kapcsolatos dolgokról. Majd az előadás után lehetőségük lesz egy kötetlen beszélgetés keretein belül kérdezni is. Az értekezlet regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken találnak.

Két alkalommal (2021. január 12. és 2021. január 14.) kerül megrendezésre az off program, ahol megismerkedhetsz a hallgatói élettel és a karon működő szervezetekkel. Itt olyan témákról lesz szó, mint a kollégium, az ösztöndíjak, az Erasmus és egyéb, az egyetemhez köthető programok. Ha szeretnél te is a #ETKcsaládhoz tartozni, vegyél részt az online nyílt héten, mert Együtt Tényleg Könnyebb!

A már a #ETKcsalád hallgatóinak pedig lehetőségük nyílik 2021. február 2-án, kedden egy online MSc bemutatkozó előadáson részt venni, mely a Teams felületén lesz megtartva. Az értekezlet regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2021.02.01., hétfő 8 óra.

1 thought on “Online nyílt hét az ETK-n!

Comments are closed.