nagy_atalakulas

A Pécsi Egyetemisták Arcainak nagy átalakulása

+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Mint azt korábban bejelentettük, a Pécsi Egyetemisták Magazinjánál nagy változás állt be, hiszen a PTE tíz karának képviselői a régebbi Arc megnevezés helyett júliustól Nagykövet titulust töltenek be, és ezentúl négy Arc kollégánkat, Encsit, Nórit, Zsombit és Bucit láthatjátok szórakoztató tartalmainkban.

A Pécsi Egyetemisták Arcainak feladata, hogy részt vegyenek a legjobb bulikon, fesztiválokon, különféle kocsmákba látogassanak és megmutassák a világnak, hogy milyen egy igazi pécsi egyetemista élete. Ennek fényében első feladatukként mutattuk be nektek a kincskeresést, melynek során az Arcok nyomok után kutatva bejárták Pécset, majd útjuk végén elértek barátaikhoz, ahol eltöltöttek egy kellemes estét a N-eozin Grillteraszon és megünnepelték, hogy őket választották a Pécsi Egyetemisták új Arcainak.

nagy_atalakulas

A most következő kalandjuk során végigkísérhetjük átalakulásukat a Dudás-Hajas Szalonban. A videóban a vállalkozás tulajdonosa, Dudás Attila elmeséli, hogy mire kell ügyelni, mikor az ember frizurát választ: fontos, hogy egyaránt passzoljon arcunkhoz, hajunk jellegéhez és személyiségünkhöz. Az átalakítás során a szalon kollégái arra is figyelmet fordítottak, hogy olyan hajviseletet készítsenek, ami viselőik által is minden nap könnyen kivitelezhető.

A fodrászszék után a megújulás tovább folytatódott: Szabó P. Ildikó sminkes kiemelte a fantasztikus 4-es arcvonásait, majd a megfelelő öltözék kiválasztását követően mind a négyen részt vettek egy fotózáson. Láthatóan remek volt a hangulat, mindenki nagyon élvezte az átalakulás folyamatát. Vajon a végeredménnyel is elégedettek voltak?

Ha kíváncsi vagy, hogy Nóri milyen extrém hajszínt kapott, vagy hogy az Arcok hogyan élték meg ezt az eseménydús napot, tekintsd meg a videót, és hasonló tartalmakért iratkozz fel YouTube csatornánkra!

 

 

Köszönet a szponzorainknak a támogatást:

Haj: Dudás-Hajas Szalon Pécs

Ruha: myoutlet.hu

Smink: Szabó P. Ildikó

 

 

Források:

1, 2, Kép1