libri-kedvezmeny

Libri kedvezmény a PTE polgárainak!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

A Pécsi Tudományegyetem könyvkedvelő hallgatóinak és dolgozóinak jó hírrel szolgálunk. Június 22-23. között a Libri kedvezményekkel várja az egyetem hallgatóit és dolgozóit. Mindehhez nem kell mást tenni, mindössze a hallgatóknak fel kell mutatni a diákigazolványukat, amely után 15% kedvezményt kapnak, míg az egyetem munkatársai havi bérjegyzékük előlapjának felmutatása után 20%-kal olcsóbban vásárolhatnak a Libri pécsi könyvesboltjaiban. Azok se szomorkodjanak, akik jelenleg nem tartózkodnak Pécsen, ugyanis ezen kedvezmények még igénybe vehetők július 20-21., augusztus 24-25., szeptember 21-22., október 19-20., illetve november 23-25. között.

Bár sok hallgató a vizsgaidőszak végeztével egy jó ideig nem szeretne könyvet venni a kezébe, mégis szerintem az olvasás egy nagyon hasznos elfoglaltság, mert eltereli figyelmünket a rohanó hétköznapok problémáiról. Én is ha tehetem, olvasok a szabadidőmben, szeretek elmerülni a leírt gondolatokban és különböző világokat megismerni. Szóval akik a Pécsi Tudományegyetem tanulói vagy munkatársai és már régóta szeretnének egy jó könyvet venni, akkor a fent említett napokon használják ki a Libri által nyújtott lehetőséget!

A kedvezményeket a Libri Pécs Könyvesboltban (Pécs, Irgalmasok utcája 6.) és a Libri Pécs Pláza Könyvesboltban lehet beváltani.

„Aki könyvet olvas, kezdetnek éppúgy hajlandó eltársalogni az időjárásról, mint akárki más, de innen általában tovább is tud lépni.” -Stephen King

Kiemelt kép forrása: polonia.hu