Bréking: Lesz EFOTT 2020-ban!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Mint már a hírekből értesülhettetek róla, hazánk nagy nyári fesztiváljai a jelenlegi vírushelyzet miatt elmaradnak. A Volt, a Balaton Sound, illetve a Sziget Fesztivál szervezői Facebook oldalukon jelentették be a szomorú hírt a nagyközönségnek, hogy mivel 2020. augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet szervezni, így ezek a fesztiválok idén nem kerülnek megrendezésre.

Ez a fesztiválok szerelmeseinek hatalmas csalódás, hiszen rengetegen erre tesznek félre pénzt, emiatt várják a nyarat, hogy a munka vagy az iskola miatt érzett fáradságot kiheverjék egy kis önfeledt bulizás keretében. Azonban a bulik kedvelőinek nem kell teljesen lemondaniuk a nyárról. A Strand Fesztivál eleve augusztus 15-e után került volna megrendezésre, így az az eredetileg tervezett időpontban, augusztus 18-21. között lesz megtartva.

Mikor a nagy fesztiválok sorra bejelentették az események elmaradását, sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy mi lesz az EFOTT-tal, hiszen az augusztus 15-e előtt kerülne megrendezésre. Azonban az ország legnagyobb hallgatói fesztiváljának szervezői egy kérdőívet készítettek a fesztiválozók számára, hogy mit szólnának ahhoz, ha az EFOTT 2020. augusztus 26-30. között kerülne megrendezésre. Ezen kérdőív eredményei alapján az EFOTT-rajongók is legalább annyira szeretnék kedvenc fesztiváluk megtartását, mint a szervezők. Ennek alapján a szervezők a mai nap során jelentették be, hogy az EFOTT új időpontban, 2020. augusztus 26-30. között lesz megtartva. A szervezés természetesen a jogszabályok és a hírek figyelemmel követésével zajlik majd, hiszen a legfontosabb az emberek biztonsága és egészsége.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy nem marad el a kedvenc fesztiválom, hiszen három éve már visszatérő vendégnek számítok és rengeteg jó emlékem van róla. Remélhetőleg addigra a járványhelyzet is nagymértékben enyhül,  így biztonságban tudunk bulizni a tanévkezdés előtt.

További információkért kövessétek az EFOTT Facebook, illetve Instagram oldalát!