hallgatoi_kepviselo_valasztas_pte_ehok

Legyél Te is hallgatói képviselő!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Megjelentek a hallgatói képviselő választások pályázati kiírásai a Pécsi Tudományegyetem valamennyi hallgatói önkormányzatának hivatalos felületén. A cikkben összeszedtük Nektek a legfontosabb tudnivalókat a pályázati feltételekről.

Pályázni egy hivatalos adatlap kitöltésével, egy motivációs levél megírásával, egy önéletrajzzal és egy 15 napnál nem régebbi hallgatói jogviszony igazolással lehet. A pályázatok postai úton vagy személyesen nyújthatók be. A pályázatnak további érvényesség feltételei a (1) érvényes pályázat benyújtása, valamint, hogy (2) a hallgató szerepeljen a választási névjegyzékben.

A részletes pályázati kiírások az egyes karok honlapján vagy egyes karok HÖK Facebook-oldalán találhatók meg. A pályázatok leadási ideje október 14., azonban felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyes karokon eltérő napközbeni határidőket jelöltek ki.

Ha felkeltette érdeklődésedet, hogy hallgatói képviselőként tegyél hallgató társaidért, akkor nincs más hátra, mint elkészíteni a pályázati anyagodat, és megkeresni a részletes pályázati kiírást a karodra vonatkozóan.

A hallgatói képviselő választást tehát valamennyi karon meghirdették. A hivatalos pályázati felhívásokban elolvasható minden információ a szükséges pályázati feltételekről, a pályázati anyagokról és a leadásról is.

Állam-és Jogtudományi Kar (PTE-ÁJK)

Általános Orvostudományi Kar (PTE-ÁOK),

Bölcsészettudományi Kar (PTE-BTK)

Egészségtudományi Kar (PTE-ETK)

Gyógyszerésztudományi Kar (PTE-GYTK)

Közgazdaságtudományi Kar (PTE-KTK)

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (PTE-KPVK)

Műszaki és Informatikai Kar (PTE-MIK)

Művészeti Kar (PTE-MK)

Természettudományi Kar (PTE-TTK)

Sikeres pályázást választásokat kívánunk minden karnak!