efott-uj-datum

Kreatív tablóképért ingyen fesztiválbérlet!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

A napokban elképesztő meglepetés érte a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Iskola végzős diákjait. A 12.b osztály érettségi tablója ugyanis az EFOTT hangulatát idézi fel, a diákok fellépőként, illetve a tanárok támogatóként való „ábrázolásával”. A tablóversenyen is induló kép az EFOTT szervezőinek a figyelmét is felkeltette, olyannyira, hogy Maszlavér Gábor, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának igazgatója szerdán felhívta az osztály egyik tanulóját, hogy az egész osztály ingyen kap hetijegyet a fesztiválra. Természetesen az EFOTT szervezői hozzátették, hogy ez a meglepetés egyszeri alkalom volt, hasonló jutalommal nem készülnek ugyanilyen fesztiválos ötlet kapcsán.

Az ötlet megszületéséről, valamint a hír fogadtatásáról az osztály egyik tagját és egyben nagyon jó ismerősömet, Reizer Anitát kérdeztem.

Először is gratulálok a nyereményetekhez!  Kinek az ötlete volt az EFOTT-os tablókép és miért ilyen témában szerettétek volna megörökíteni gimnáziumi életetek emlékét?

Reizer Anita: Köszönjük szépen! Az ötlet egy osztályfőnöki órán született közös megegyezés alapján. Szerettünk volna valami nem szokványos, mégis hangulatos tablót. Végül megszületett a döntés és egy fiatalos fesztiválos tabló terve volt előttünk. Ekkor következett a tervezés része, és döntöttünk az EFOTT-os logóról, hiszen az osztály legtöbb tagja a tó környékén él és iskolánk is a Velencei-tó közvetlen környezetében áll.

 

Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy az egész osztály ingyen bérletet kapott ezért a rendkívül egyedi ötletért?

Reizer Anita: Két napja, szerdán pótoltuk az elmaradt eseményeket osztályfőnökünknél, Marjanek Zsóka tanárnőnél. Megtartottuk a szerenádot, beszélgettünk az elmúlt évekről, majd osztálytársunk Tőke Szonja bejelentette a nagy hírt, miszerint az egész osztály meghívást kapott az EFOTT-ra. Először el sem akartam hinni, majd tudatosult bennem, hogy tényleg megtörtént. Szerintem az egész osztály nevében mondhatom, hogy nagyon boldogok és hálásak vagyunk az EFOTT szervezőinek. Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra ez a lehetőség és véleményem szerint soha nem fogjuk elfelejteni ezt az élményt. Köszönjük EFOTT!

EZT OLVASTAD MÁR?  Libri kedvezmény a PTE polgárainak!

Várjátok már az augusztus végét, hogy együtt bulizhassatok az év legnagyobb hallgatói fesztiválján?

Reizer Anita: Igen már nagyon várjuk, osztályfőnökünket is sikerült rávennünk a részvételre és persze arra, hogy egy utolsót együtt bulizzunk, az egyetemi éveink előtt.

Köszönöm szépen Anitának az interjút!

A Media Iuris nagyon jó szórakozást és felejthetetlen fesztiválélményt kíván az egész osztálynak!

Ne feledjétek, csak szabadon!

Forrás: feol.hu