Könyvajánló – Karácsonyi ajándék ötletek

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Sziasztok!

Napokon belül itt a karácsony, és minden ember azon gondolkozik, hogy mivel lepje meg a szeretteit. Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani! A legtöbb könyvmoly véleményem szerint annak örül a legjobban, ha könyvet/könyveket kap karácsonyra. Ám a könyvesboltokban, webáruházakban azzal szembesül az ember, hogy millió meg egy könyv áll a vásárlók rendelkezésére, így szinte lehetetlen dönteni. Ez a bejegyzésem így most 5 könyvről fog szólni, amit én szívesen ajánlanék ajándéknak.

  • Anna Todd – Miután

Egy romantikus történet egy ártatlan lányról, és egy kevésbé ártatlan fiúról, akik annak ellenére, hogy szinte mindenben különböznek, egymásba szeretnek. De nem olyan egyszerű a kapcsolatuk, mint gondolnánk.

Elsőként azért erre a könyvre esett a választásom, mert idén tavasszal mutatták be az ebből készült filmet a mozik. Szuper élmény, ha az amit olvasunk, utána megelevenedik a vásznon, már csak összehasonlítási alapként is. A könyv is nagyon jó, egy igazi érzelmi hullámvasút.

  • Jay Asher – Micsoda fény

Egy karácsonykor játszódó történet, úgyhogy szerintem még hangulatosabb, ha karácsonykor olvassuk. Van benne szerelem, megbocsátás, ünnepi hangulat, karácsony és rengeteg szeretet. A legjobb recept, ilyenkor, ünnepekkor.

Ki ne hallott volna már erről a fantasztikus fantasyról, amiből világhírű sorozat lett? Minden megtalálható benne, amit az ember szeretne. A jó hír, hogy ezt a sorozatot fiúk/férfiak is szívesen olvassák (már aki amúgy is szeret olvasni), így ha van olyan ismerősötök, akinek az ízlésvilágába nem tartoznak bele a nyálas, romantikus történetek, akkor ezt ajánlom, hisz ebben van kaland, harc, természetfeletti lények, és azért bele van csempészve egy kis szerelem is.

  • Clement W.Stone, Napoleon Hill – A siker titka pozitív lelki beállítottság
EZT OLVASTAD MÁR?  Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere

Ez egy teljesen másfajta könyv az eddigiekhez képest, hiszen ez egy önfejlesztő könyv. Megmutatja a sikerhez vezető utat, több, életből vett példákkal. Megmutatja azt is, hogyan lássuk a dolgokat pozitívabban, és leírja, hogy mik a sikerelvek, és hogyan használhatjuk ezeket. Mindenki képes rá, hogy sikeres legyen az életben, ez a könyv pedig segít ebben. Ha kicsit elbizonytalanodtunk, akkor is segítségünkre lehet.

Nekem is sokat segített ez a könyv, már tisztábban és jobban látom a dolgaimat, és hasznosnak vélem mindazt, amit olvastam benne.

  • Rachael Lippincott – Két lépés távolság

Az utolsó könyv is egy romantikus történet. Azért került bele a listámba, mert idén ezt is játszák mozikban, és mind a könyv, mind a film nagyon jó lett.

Két fiatalról szól, akik sosem érhetnek egymáshoz. Mindketten tisztában vannak ezzel, a szívük mégis egymáshoz húzza őket. A szerelem kibírja, hogyha nem érhetsz ahhoz, aki mindennél többet jelent számodra? A könyvből kiderül.

Ezeken kívül persze még rengeteg könyv van, amit szívesen ajánlanék, de karácsonyra ezeket szemeltem ki. Mit ne mondjak, nem volt könnyű döntés.

Mindenkinek jó olvasást és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Legyen a karácsonyotok könyvekkel teli!

 

Az előző bejegyzésünk:
PASSZÍV HALLGATÓBÓL MOTIVÁLT ZSENI – VIDEÓ!

iranyapecsijog2020

1 thought on “Könyvajánló – Karácsonyi ajándék ötletek

Comments are closed.