Zóka-Győri Fanni

zoka-gyori-fanni-impresszumkiemelt

Sziasztok!

Zóka-Győri Fanni vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának, másodéves festőművész szakos hallgatója, a Mentor csoport egyik tagja. Szeretném több téren is kipróbálni magam, ezért jelentkeztem szerkesztőnek a magazinhoz. Kis korom óta foglalkoztat a művészet, így inkább ilyen téren láthattok majd tőlem cikkeket az oldalon. Egyéb témákra is nyitott vagyok, de amiben nem vagyok igazán jártas, azt inkább meg hagyom szerkesztőtársaimnak.

Pécstől nem messze, Kaposváron születtem, de az évek során rengeteget költöztünk, hol munka, hol pedig a kézilabda miatt. Rajtam kívül majdhogynem az egész család a kézilabda pályán lelte meg boldogságát, míg én a festészetben.

Középiskolába Zircre jártam a III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium festő szakára. Sok tapasztalatot szereztem abban az 5 évben és szakmailag is remek alapot adott, ahhoz, hogy folytatni tudjam tanulmányaimat. A Bélás évek alatt egy nagyon jó osztályközösség része voltam, közülük páran szintén itt tanulnak Pécsen a Művészeti karon.

2014 óta vagyok kollégista, ami szintén rengeteg mindenre tanított és nagyon sok emlékkel gazdagodtam. Rendszeresen jártam szavaló versenyekre, Ki-Mit Tudok-ra, emellett képviseltem a kollégiumot és az iskolát rajzversenyeken is.

Kreatív és sok oldalú embernek tartom magam, szeretek új dolgokat kipróbálni és feszegetni a határaimat ahogy a festészetben, a való életben is. A festészetben is minden a rétegekről, az alapoktól való felépítésről szól nálam. Sosem gondolkozom kizárólag festékben és ecetben. Minden képben magamról mesélek el valamit, hol boldog, hol nyomasztó érzéseket adok ki magamból a rétegek segítségével. Ezzel tudom magam leginkább kifejezni, sosem voltam a szavak embere, de azért most megpróbálkozom vele.

Részben ezért is jelentkeztem a PEM szerkesztő csapatába, szeretném magamat kipróbálni egy kicsit más területen, építkezni az itt szerzett tapasztalatokból. Másrészt szeretném, ha kicsit jobb belátást nyerhetnétek a Képzősök világába. Hoznék nektek friss infókat, remélhetőleg számotokra is érdekes cikkeket!

Kellemes időtöltést az oldalon, jó olvasást! 😊

Zóka-Győri Fanni sztorijai
Zóka-Győri Fanni sztorijai
2021
2021-01-18

Fanni az MK új belépője!

zoka-gyori-fanni-sztori

Kihívásként gondolok erre a számomra új “kalandra”, amibe készülök bele vágni. Izgatottan várom a munkát a többiekkel, hogy megismerhessem a PEM családot és egy új közösség részese lehessek.

 

Preloader