Varga Gréta

varga-greta-impresszum-kiemeltkep

Sziasztok!

Varga Gréta vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának biológia szakos hallgatója. Vas megye egyik kis településén élek, Káldon, így az élet egyik nagy lépcsőfoka, a felsőoktatás, nem csak a tanulmányok terén okozott nagy fordulatot az életemben. Az impressziók sokasága, a hömpölygő diákélet és a hangulatos város első perctől fogva ellopták a szívem, így utam ide vezetett. Bízom benne, hogy minél több időt tudok majd Baranya szívében eltölteni, hiszen a PTE család tagjának lenni igazán jó érzés!
Legfőképpen a természettudományoknak, azon belül is a biológiának élek, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálnám ki magamat az élet más területein is: mindenre kíváncsi vagyok és mindent tudni akarok! Legyen szó akár közéletről, zenéről, irodalomról… Apropó, irodalom!
Szeretem a könyveket, verseket, de nem csak az olvasás, hanem az írás is vonz. Ennek révén kerültem a magazinhoz, amelyben szerkesztőként igyekszem majd Titeket mindenféle, néha elgondolkodtató, ám annál érdekesebb cikkel elárasztani.
Személyiségemet illetően egyszerre vagyok extrovertált és munkamániás karrierista: szeretek ismerkedni, a szabadban lenni, de a kötelességem teljesítése és a céljaim elérése számomra rendívül fontos. Imádom az állatokat, zongoristaként szeretem a zenét, és hiába nem vagyok egy nagy sportoló, úszni és lovagolni is szoktam.
Mindig keresem az újdonságokat, így találtam rá a Pécsi Egyetemisták Magazinjára, hol egy újabb családra lelhettem a PTE családon belül is. „A család jelenti a menedéket a szívtelen világban.” – Christopher Lasch

Varga Gréta sztrorijai
Varga Gréta sztrorijai
2021
2021-01-13

Gréta izgatott az új feladat miatt! Üdv a szerkesztőségben!

varga-greta-csatlakozas

Izgatottan várom a munkát, mert hasonlóban már volt részem újságíróként, de egy ennyire külső felügyelettől független, teljesen hallgatók, egyetemi tagok által működtetett lapnál, amelynek olvasmányaira sokak által van igény, még nem dolgoztam. Persze azért vannak kétségeim, hogy elég érett vagyok-e a feladathoz, és hogy megfelelő minőségű munkát tudok-e kiadni a kezeim közül anélkül, hogy rontanám a lap jó hírét. Azonban úgy érzem, ideje próbát tennem, hogy meglássam, mire vagyok képes, és mennyire tudok kilépni a komfortzónámból. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni a döntést, mert azzal csak nyerhetek, ha merek.

 

Preloader