Varga Dóra – a BTK Nagykövete

varga-dora-impresszum-kiemelt

Sziasztok! A nevem Varga Dóra, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója vagyok. Azért választottam ezt az irányt, mert nagyon kommunikatív és közvetlen vagyok, továbbá érdekel a mai modern média világa.

Imádok pécsi egyetemista lenni, első látásra szerelem volt ez a város. Amikor először látogattam el ide, már akkor biztos voltam benne, hogy itt szeretném tölteni az egyetemi éveimet. Szabadidőmben legtöbbször a barátaimmal vagyok és igyekszünk felfedezni Pécs szebbnél szebb részeit. Ez a hely nagyon különleges hangulattal bír, ami mindenkit elvarázsol. Célom, hogy ebből minél többet adhassak át nektek az írásaimon keresztül.

Fő hobbim az úszás, amit egy ideig versenyszerűen is űztem, de már csak kikapcsolódás szempontjából csinálom. Hogy megmaradjon e sporthoz való kötődésem, az elmúlt években a Balaton-átúszáson részt vettem. Ha elfáradtatok a tanulásba, Pécs mindenki számára szolgáltat kikapcsolódási lehetőséget a sport terén is, hisz ne felejtsétek el, a sport jótékony hatással bír a teljesítő képességre.

Kommunikáció és média szakos hallgató révén az emberek közti kommunikáció, valamint a média világa sem hagy hidegen. Fontosnak érzem, hogy az emberek hiteles és megbízható információkat kapjanak minden médiaszolgáltatáson keresztül. Szeretném, hogy minél több tapasztalatot és rutint szerezzek, hogy ezeket később a nagybetűs életben használni tudjam. E tudás megszerzésére úgy gondolom, a Pécsi Tudományegyetem volt a legjobb választás!

A Pécsi Egyetemisták Magazinja kiváló platform, igyekszünk mindig naprakész információkat szolgáltatni nektek, valamint érdekesebbnél érdekesebb témákról tájékoztatni benneteket. Számomra kiváló gyakorlási lehetőséget nyújt a tanulmányaim terén, valamint örömet okoz megosztani a személyes gondolataimat másokkal.

Varga Dóra sztorijai
Varga Dóra sztorijai
2021
2021-05-18

Így növeld az önbizalmad!

2021-05-15

Megérkezett Pécsre a MUNCH applikáció! – Muncsolásra fel!

2021-04-23

Dóri: Nem bántam meg, hogy a PTE-t jelöltem első helyen!

2021-03-25

💯ISMERJ MEG TAG❗️ // Dóri

2021-03-15

A diákmunka nem szégyen!

2021-02-14

GOOGLE TRANSLATE kihívás #1 – ROMANTIKUS DALOK

2021-02-14

❤ Dóri VS. Peti ❤ MENNYIRE ISMERED A PÁROD?

Dórit a BTK Arcát és párját Petit teszteltük Valentin nap alkalmából!

2021-02-13

Balázs Andrea: Azért az érezhető, hogy a mesterszakon elvárják, hogy komolyan vegyük a tanulást!

2020
2020-09-28

Dóri elsőéves bölcsészként vehet részt a szerkesztőség munkájában!

varga-dora-csatlakozas

Először is nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szuper csapat tagja lehetek, mint a PEM! Izgatottan várom a közös munkát és kihívásokat. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból és sokat fejlődni.

 

Preloader