Tulézi Eszter

tulezi-eszter-impresszum-kiemeltkep

Tulézi Eszter vagyok elsőéves hallgató a PTE-KTK-n, turizmus és vendéglátás szakon. Egy kisvárosból költöztem Pécsre, így számomra nagy változást jelentett az életemben ez a hely. Mivel nem volt esélyünk kihasználni a gólyatábor adta ismerkedési lehetőségeket, így eleinte nehezen találtam a helyem. De ma már sikerült beilleszkednem és több barátságra is szert tennem.

Én már évekkel ezelőtt tudtam, hogy Pécsett szeretnék tovább tanulni. ‘Egyetemközpontúsága’ miatt biztos voltam benne, hogy itt egy olyan szakon tanulhatok tovább, ahol későbbiekben eltudom képzelni magam szakmailag. Azért esett a választásom a turizmus és vendéglátás szakra, mert nagyon szeretek utazni, új helyeket megismerni, új emberekkel találkozni. Miután kiderült, hogy a tanításunk online formában fog kezdődni szeptemberben, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Nem ismertük a tanárainkat, sőt még egymást sem igazán, így féltünk, hogy mennyivel nehezíti meg ez a helyzet az egyetemkezdést. Azonban a tanárok közvetlensége és a közös munka hatására könnyen belerázódtunk.

Egy nagyon nyitott személyiségnek mondanám magamat, szeretek csapatban dolgozni és kipróbálni magam új dolgokban. Az újságnál olyan témákat szeretnék boncolni, melyek fontosak, érdekesek lehetnek a hallgatók számára. Ilyenek például a divat, filmek és könyvek világa; a nemek közötti egyenlőség fontossága; illetve a mostani helyzetre való tekintettel a karantén idejének hasznos eltöltése. Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak a PEM csapatával és remélem a cikkeim tartalma elnyeri a tetszéseteket!

Tulézi Eszter sztorijai
Tulézi Eszter sztorijai
2020
2020-12-09

Eszti egy szuper pórbacikk után felvételt nyert!

tulezi-eszter-pem-csatlakozas

Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam magam ezen a téren is és hogy a szerkesztőségnek a teljesjogú tagja lehessek. Amikor a próbacikkem írtam, akkor szerettem volna megmutatni azt, hogy mi az ami engem érdekel, inspirál és hogy mit tudok nyújtani ezzel a magazinnak. Remélem, hogy a jövőben még lesz lehetőségem bizonyítani a helyem és, hogy sikerül minél több új témával foglalkoznom.

 

Preloader