Tatai Kata

tataikata-impresszum

Sziasztok!

Tatai Kata vagyok a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi kar hallgatója.

Óvodás korom óta egészségügyi pályára készültem és végül a gyógyszerészi pálya felé sodort az élet, annak ellenére, hogy nálunk nincs családi hagyománya.

Sosem hittem abban, hogy az embernek csak egy érdeklődési köre lehet, és úgy gondolom, minél több területen mozgunk otthonosan, annál többek leszünk mi magunk is és annál többet tudunk adni a környezetünknek. Szeretnék adni valamit az embereknek, még ha az csak egy mosoly, akkor is. Szeretném megosztani a véleményemet, az élményeimet és a tapasztalataimat másokkal és ez a célom a Pécsi Egyetemisták Magazinjánál is.

A sport fontos szerepet tölt be az életemben. Versenyszerűen úsztam, de a nagy szerelmem mégiscsak a díjugratás lett. 10 éves korom óta versenyszerűen lovagoltam és ugyan most az egyetem miatt fel kellett adnom az életem ezen részét, de minél hamarabb szeretnék visszatérni ehhez a szenvedélyemhez.

Művészeti vonalon is otthon érzem magam. 8 évet csellóztam és kicsi korom óta énekelek. 2016 óta tagja vagyok a pécsi VoiSingers kórusnak. A kórussal eljutottam Kínába és Észtországba is, illetve 2018-ban egy turné erejéig lehetőségem volt részt venni a Kossuth-díjas Kovács Ákos jubileumi produkciójában. 2019-ben elindultam a PTE Hangja tehetségkutató versenyen, egy évre rá pedig a versenyen szerzett tapasztalatomat kamatoztathattam egy önálló koncertemen.

Tősgyökeres pécsi vagyok és soha meg se fordult a fejemben, hogy máshova kéne mennem. Szeretem, hogy ez egy ezerarcú város. Pezsgő városi életet és nyugodt vidéki hangulatot is képes nyújtani. Itt mindig történik valami és mivel ez egy családias város, mindig az események közepébe csöppen az ember.

A Pécsi Egyetemisták Magazinja szerintem tökéletes arra, hogy összegezze és megossza másokkal a városban és a világban történteket. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek és ezzel is hozzájárulhatok a városom jó hírének terjesztéséhez.

Tatai Kata sztorijai
Tatai Kata sztorijai
2021
2021-02-02

Kata színes egyéniségével érkezik a gyógyszerész-csapatba!

tataikata-sztori

Nagyon szeretem feszegetni a határaimat és a magazinnál való munka is ilyen tevékenységnek ígérkezik. Szeretek új emberekkel találkozni és új témákba beleásni magam és ez egy nagyon jó lehetőség erre.

 

Preloader