Takács Eszter

impresszumba-kiemelt-kep-takacs-eszti

Sziasztok!

Takács Eszti vagyok, a BTK-n elsőéves, kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató. Soha nem szerettem mikor megkérdezték, hogy „Mi leszel, ha nagy leszel?”, mert még a mai napig sem tudom a pontos választ. Érdekel a média világa, írás, rendezvényszervezés és egyéb kreatív munkák, ezért is választottam a kommédiát. Kisvárosból jöttem és még kisebb városban jártam gimnáziumba, így Pécs teljesen lenyűgözött, amikor ide költöztem. A szórakozóhelyek, kávézók és éttermek kavalkádja között a mai napig nem tudom, hogy merre kapjam a fejemet. Szeretném bejárni a világot és minél több kultúrát megismerni. Az analóg fényképezőgépemet és néhány tekercs filmet vinnék magammal, ha lehetőségem lenne elutazni. Turkálóba és piacra is biztosan elmennék, ha olyan helyen járnék. Utazás közben pedig valószínűleg valamilyen magyar zenét hallgatnék.

Az írásaimban a környezetvédelemmel szeretnék foglalkozni, túl azon, hogy „gyűjtsük szelektíven a szemetet”. A csomagolásmentes vásárlást, hulladékmentes termékeket és a húsmentes étkezést is bemutatom. Hétköznap az Élmény Tárban önkénteskedem, ahol időm egy részében a gyerekekkel foglalkozom, valamint a háttérmunkában is segédkezem. Kedvenc italom a meggysör, sorozatom a Jóbarátok, éttermem a LYR, együttesem a Csaknekedkislány. Pécsen minél több helyen szeretném kipróbálni magamat és feszegetni a határaimat. Szeretnék minél több embert megismerni és minél több helyen dolgozni.  A PEM erre is remek lehetőséget kínál, mivel az interjúztatások során rengeteg emberrel megismerkedhetünk és kapcsolatokat építhetünk.

Gyere te is a PTE-re, hogy minél jobb élményekben, összetartó közösségben és igaz barátságokban legyen részed.

Takács Eszti sztorijai
Takács Eszti sztorijai
2020
2020-09-29

Elsőévesként már nálunk! Üdv, Eszti!

csatlakozas-takacs-eszti

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy újságnál dolgozni, várom az új kihívásokat és remélem sok különböző dologban tudom kipróbálni magamat.

 

Preloader