Takács Andor

takacs-andor-impresszum-pecsi-egyetemista

Sziasztok!

Takács Andor vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karának hallgatója.
A Nagykanizsai Piarista Gimnáziumban töltöttem középiskolás éveimet. Sokat gondolkodtam hogy mégis milyen irányba, merre tovább… Az évek múlásával egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy meg szeretném ismerni a jog világát, és a későbbiekben ebben az irányban szeretnék továbbtanulni.

Hogy miért éppen a Pécsi Tudományegyetemet választottam?

Mikor még középiskolás voltam, rengeteg jót hallottam róla, ismerősöktől, barátoktól és idővel én is utánna jártam különböző kiállításokon, hogy miért állítja mindenki azt a PTE oktatási színvonaláról hogy kiváló. Mostani tapasztalataim teljes mértékben alátámasztják az előbbieket, és úgy gondolom hogy a lehető legjobb döntést hoztam, mikor ide jelentkeztem.

A PTE-nek köszönhető az is hogy megismerhettem egy remek közösséget, új barátokra tehettem szert, illetve új munkatársakra is a Pécsi Egyetemisták Magazinjánál. Az eddigi tapasztalataim, élményeim alapján fontos az egyetem, a hallgatói élet és nem utolsó sorban a szakmai tevékenység népszerűsítése. Az Európai Joghallgatók Szövetsége pécsi szervezetének elnökeként megtapasztalhattam milyen egy jó csapatot vezetni, illetve a Media Iurisban eltöltött idő nagy rálátást adott a videózás világára.

Úgy gondolom hogy személyemmel, elszántságommal, illetve technikai tudásommal segíthetem a közösségünk munkáját, és együtt a maximumot tudjuk kihozni egy még szebb és virágzóbb PTE-ért!

Takács Andor sztorijai
Takács Andor sztorijai
2020
2020-10-05

Takács Andor lett a videós koordinátor

takacs-andor-lett-a-videos-koordinator

Személy szerint nagyon örülök, hogy felkértek a PEM videós koordinátorának. A fiatalok sok időt töltenek el különböző videómegosztó portálokon, ez napjainkban nagy “divattá” vált. Bízom benne hogy csapatommal tudunk olyan tartalmakat készíteni a jövőben, amelyek megfogják az érdeklődésüket.

 

Preloader