Soós Veronika – a KPVK Arca

soos-veronika-impresszum-kiemeltkep

Sziasztok!

Soós Veronika vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar elsőéves tanító szakos hallgatója. Látrányban élek, a Balatontól 5 km-re egy kis faluban Somogy megyében. Jelenleg 19 éves vagyok, szüleimmel és 3 testvéremmel élek ebben a kis faluban.

Pécs számomra egy csodálatos város. Kiskorom óta félévente minimum jártunk ide, de amióta egyetemista vagyok, teljesen más szemmel látom itt a világot. Annyira vonzó a stílusa, és tényleg nagyon fiatalos.

A tanító szakot leginkább az embereken való segítség szempontjából választottam. Mindig ott volt bennem a segíteni akarás érzése. Sokáig nem igazán tudtam melyik szakma passzol az elképzeléseimhez. Több éven át az egészségügyben kerestem a kulcsot, mikor rájöttem, hogy az nem nekem való. Sokat gondolkodtam mire eljutottam a tanító szak választásának biztos pontjához. Rengeteg kérdés merült fel bennem. Talán jó leszek a gyerekeknek? Meg fognak érteni? Tudok segíteni nekik? Ezen kérdések ebben a 2 hónapnyi egyetemi tanulmányaim alatt is megkapták a választ. Örömmel tölt el, hogy a hosszas keresés után megtaláltam a hozzám illő pályát.

Pécsi Egyetemisták Magazinja: számomra ez egy új feladat. Egy olyan, amilyenben még nem volt részem. Szeretném kifejezni magam és a cikkek által amiket írok majd, másoknak mosolyt csalni az arcára.

Előre is köszönöm a bizalmat és a lehetőséget is!

Soós Veronika sztorijai
Soós Veronika sztorijai
2020
2020-11-02

Vera az első a KPVK-ról, aki erősíti a szerkesztőséget!

soos-veronika-csatlakozas

Nagyon nagy lendülettel indulok neki, mert úgy érzem végre kifejezhetem a saját gondolataim mások felé. Izgulok egy picit, de talán ez segít motiválni majd a későbbiekben. Pozitív és bizakodó vagyok, valamint hálás is, hogy van lehetőségem egy magazinnál szerkesztőnek lenni. Rendkívül jó érzés ez így nekem elsőéves hallgatóként.

 

Preloader