Pécsi Péter

pecsi_peter_impresszum

Sziasztok!

Pécsi Péter vagyok a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának végzős sport-és rekreációszervező hallgatója, korábban a kar sportreferense.
Pécs városában én személy szerint a következő lépcsőfokot láttam meg, egy jóval kisebb településről származom, így szerettem volna beleszokni a nagyvárosi életbe Budapest előtt. Ez maximálisan teljesült, sőt sikerült ennek a városnak elbizonytalanítania a folytatást illetően, hiszen egy végtelenül szerethető és potenciálokkal rendelkező város.

A sport és a média mindig az érdeklődésem középpontjában állt, világéletemben sportoltam, általában párhuzamosan nem is egy sportágat. Jelenleg igazolt darts és kézilabda játékos vagyok, így ezekben tudom leghitelesebben kifejteni gondolataimat.
Eddig, és terveim szerint ezután is rengeteget szeretnék önkétes lenni sportrendezvényeken, korábban így jutottam el Győrbe az ifjúsági kézilabda Európa-bajnokságra is. Tapasztalatszerzési és kapcsolatépítési szempontból is teljes mértékben megéri, mind ezek mellett pedig hatalmas élmény.

A Pécsi Egyetemisták Magazinja számomra ez egy óriási lehetőség, hogy a sport iránti szenvedélyemet és szakértelmemet minél több emberhez el tudjam juttatni, és remélhetőleg ezzel örömet okozzak a hasonló érdeklődéssel bíró olvasóknak, valamint azoknak is, akik még nem szerettek bele a sportba. Továbbá esélyt látok a média iránti érdeklődésem kiteljesedésére is, hiszen itt nem csak az írás lehetséges, hanem munkatapasztalatot szerezhetek akár a kamera előtti szereplésről illetve a social platformok marketingjéről is.

Köszönöm a lehetőséget a magazinnak, igyekszem meghálálni a bizalmat és minőségi tartalommal elárasztani az olvasókat!