Pacheco Liliana

SZTORI és IMPRESSZUMOLDAL (Pacheco_Lili)

Sziasztok, Lili vagyok, az orvostudományi kar új nagykövete itt a Pécsi Egyetemistáknál. Most fejeztem be az első évemet orvostanhallgatóként az egyetemen és jelenleg bőszen végzem a gyakorlatomat. Ezt a szakot a természetes emberi test iránti kíváncsiság mellett a kutatás miatt választottam, jelenleg a lehetséges terveim között a kutató orvosi pálya is nagy hangsúllyal rendelkezik. Most, hogy a Pécsi Egyetemisták tagja lettem, lehetőségem nyílik belátást biztosítani az egyetem ezen karának életébe és fontos tippeket adhatok, valamint hasznos információkat biztosíthatok számotokra az egyetemi eseményekről és a környék lehetőségeiről, mint a szórakozás és a programok. Ezeken kívül az általam kedvelt témákban is fognak kikerülni tartalmak, mint például a sportolás, videójátékok, állatok és még sok más, amit csak meg tudok veletek osztani.

                Hogy egy kicsit többet meséljek magamról, nem mindig gondoltam azt, hogy orvos szeretnék lenni. Nagyon sokáig a genetikus végzettség lebegett a szemem előtt, vagy hogy esetleg szimplán biológia szakot elvégezve szépen emberi irányba terelődve kutathassak. Természetesen rájöttem, hogy érdemesebb a rövidebb utat választani és rögtön az orvosira jönni, nem pedig hosszú évek múltán eljutni ahhoz a témához, ahova szeretnék. Most leginkább az endokrinológia világa érdekel és ebben az irányban szeretnék a jövőben kutatni esetleg már a tudományos diákköri munka keretén belül is.

                Az egyetemtől eltekintve röviden, nagyon szeretek kockulni, mostanában a legtöbbet Minecraftozok, de nagy kedvencem még az Assasin’s Creed világa is. Szeretek sportolni, sorozatot nézni, kirándulni, sokat sétálni. Eléggé extrovertált vagyok, így előszeretettel futok össze a barátaimmal amennyit csak lehet és a Csinost sem kerülöm. Szeretem a hasamat. Mivel édesapám kubai, így gyakran csinálunk egzotikus ételeket, amiket természetesen a család barátai is szívesen fogyasztanak. Ezek ellenére a kedvenc ételeim közé tartozik a hamburger és a gyros válfaja is.

                Hogyha elég szimpatikus lettem számotokra ezen röpke bemutatkozó alapján, figyeljétek az általam kirakott tartalmakat és kövessétek a Pécsi Egyetemisták média platformjait.