Kovács Nóra

kovacs-nora-impresszum-kiemeltkep

Sziasztok!

Kovács Nóra vagyok a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar rekreációszervező szakos hallgatója. Ez a második évem Pécsen. A város megismerésében a világjárvány nincs túl nagy segítségemre, így azt hiszem a Pécsről szóló cikkek írását meghagyom szerkesztőtársaimnak és nagy kíváncsisággal olvasom őket majd én is.

Pécstől nagyjából 250 km-re, Esztergomban születtem és kiskoromtól kezdve Dorogon élek a családommal. A legfontosabb emberek az életemben a szüleim, a testvéreim. Az itthoni nagy szeretetnek köszönhetően nagyon könnyen barátkozom és nagyon nyitott vagyok. Bárkivel, bármikor szívesen beszélgetek bármiről. Ha szükséged van egy beszélgetésre, írj nyugodtan! 😊

15 éve kézilabdázom, ennek köszönhetően laktam kollégiumban Budapesten, Pilisvörösváron és Siófokon is. Ezen a 3 csapatom kívül játszottam még Dorogon és Esztergomban is. A kézilabda nagyon meghatározó az életemben. Rengeteget kaptam ettől a sporttól. Megtanultam csapatban dolgozni, nyerni és veszíteni. Felbecsülhetetlen emlékekkel gazdagodtam a 15 év alatt, amiért nagyon hálás vagyok. A kézilabdán kívül több sportot is kipróbáltam (kempó, lábtenisz, úszás, síelés, kosárlabda), így egyértelmű volt számomra, hogy a sporttal szeretnék foglalkozni a későbbiekben, így jött a rekreációszervezés. Egyébként mindenkinek ajánlom – ha csak rekreáció szinten is -, hogy sportoljon valamit! Azon kívül, hogy egészségesebbek vagyunk tőle, sok boldog percet is ad.

A pilisvörösvári Friedrich Schiller nemzetiségi gimnáziumnak köszönhetően sikerült egy nyelvvizsgával és egy Erasmus-élménnyel gazdagodnom középiskolai éveim végére. Az Erasmus egy olyan lehetőség, amit mindenkinek feltétlenül ki kell próbálnia, ugyanis a végén sok tapasztalattal és sok új baráttal térhet haza az ember. Én is mindenképpen szeretnék egy egyetemi Erasmuson részt venni!

Általános iskolás és középiskolás éveim alatt is aktív diák voltam. Kipróbáltam a színjátszást, és többször is férfi főszerepeket játszottam, nem értem miért… 😊 Emellett éveken keresztül énekeltem az iskolai műsorokban énekkari tagként, jártam szavalóversenyekre, tanulmányi versenyekre és még rajzszakkörben is próbáltam kamatoztatni tudásom – kisebb, nagyobb sikerrel…

Mindig is szerettem kreatív dolgokat művelni, ezért úgy gondoltam jelentkezek PEM szerkesztőnek. Az általam készült cikkek több téma köré épülnek majd. Remélem érdekesnek, akár hasznosnak találjátok majd őket!

Jó olvasást! 😊

Kovács Nóra sztorijai
Kovács Nóra sztorijai
2020
2020-11-17

Nóri ETK-s hallgatóként csatlakozik ma!

kovacs-nora-csatlakozas

Általános iskolás koromban több rövidke cikket írtam. Sokáig úgy voltam vele, hogy nem tudok fogalmazni.. így gondoltam megpróbálkozom vele. Szeretem a kihívásokat és szeretek kreatív lenni. Kíváncsian várom milyen érzés lesz a PEM családhoz tartozni.

 

Preloader