Kósz Bence – a MIK Arca

impresszum-kosz-bence-kiemeltkepe

Kósz Bence vagyok 20 éves, a PTE-Műszaki és Informatikai Kar Arca, valamint tanulója is.

Nagyon szeretem Pécset. Először kisgyermek koromban voltam itt, apukám betegsége miatt, ugyanis a helyi kórházban kezelték. Azóta szerencsére jól van és minden rendben vele.

A várost akkoriban is megcsodáltam, de kisgyermekként nem úgy tekintettem rá, mint most. Másodjára 2019-ben jártam itt Pécsett, ugyanis a szerelem idehúzta a szívemet. Barátnőm itt tanul az Egészségtudományi Karon, gyógytornásznak. Körbevezetett a városban és rengeteg látnivalót mutatott. Gyönyörű helyeken jártam és nagyon jól éreztem magamat, ez részint a városnak és persze a Barátnőm társaságának volt köszönhető. Tényleg úgy éreztem, Pécsen én itthon vagyok. Többször is jártam itt ezután és annyira megtetszett, hogy idén el is kezdtem itt tanulni. Azóta még inkább megismerkedtem a várossal és még több helyet mutatott nekem itt és a környéken a párom.

Televíziós műsorkészítőnek kezdtem el tanulni és, ha minden jól alakul 2022-ben végzek is és aztán mehetek tovább.

Mindig is érdekelt a szereplés, az, hogy produkáljam magamat és fontosnak tartottam, hogy mindenképp közöljek valamit a világgal. Jó pár éve már, hogy elkezdett komolyabban foglalkoztatni, hogy műsorvezető szeretnék lenni.

Példaképem Sebestyén Balázs. Szeretem a stílust, ahogy ő műsort vezet.

A rádió és a televízió is vonz. Több helyen jártam már, gyakornokoskodtam rádióban és szerepeltem televízióban, több különböző műsorban is, ezek csak motiváltak és megerősítették bennem, hogy nekem tényleg ezzel kell foglalkoznom.

Szeretem magamat fejleszteni. Otthon saját kis mini stúdiómban szabadidőmben gyakran veszek fel hanganyagot, amiket megvágok, megszerkesztek és komplett adássá alakítom. Régebben YouTube csatornát is készítettem, de nem éreztem akkor ezt jónak, nem voltam annyira ügyes, így ez abbamaradt, de nem biztos, hogy örökre elzárkózom ettől. Ugyanakkor személy szerint én még mindig inkább a televízió híve vagyok, akármennyire veszi át az uralmat az internet és a YouTube.

A PEM egyik Kar Arcaként, úgy gondolom lehetőségem van tanulni, fejlődni és egy tök jó stábban dolgozni és tök jó anyagokat gyártani a PEM olvasóinak és nézőinek. Nagyon várom már a közös munkát.

Kósz Bence sztorijai
Kósz Bence sztorijai
2020
2020-12-18

Ma este jelent meg a bemutatkozó videóm!

2020-11-18

Túl az első rostán!

koszbence-elso-sztorija

Amikor elkezdtem Pécsett tanulni, rengeteg minden új volt. Új volt a város, az iskola, az emberek. Minden álmom a műsorvezetés és a szereplés, így mikor megláttam a felhívást, hogy a Karom Arcát keresik a Pécsi Egyetemisták Magazinjánal, habozás nélkül jelentkeztem. Az első rostán túl vagyok, a castingon. Most minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legmegfelelőbben képviseljem a MIKet. Ehhez rengeteg támogatást kapok a Barátnőmtől, a szaktársaktól és barátoktól. Várom az első nagy projektet a PEMmel!

 

Preloader