Kacz Kornélia Réka

kacz-kornelia-impresszumkiemeltkep

Sziasztok!

Kacz Nelli vagyok a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi karának hallgatója. Már általános iskolás korom óta érdekelnek a természettudományok, valamint mindig olyan foglalkozást szerettem volna, amellyel az embereknek tudok segíteni, ezért is döntöttem a gyógyszerész kar mellett.

Egyértelmű volt számomra, hogy a Pécset jelölöm meg az első helyen, itt születtem, s bár nem éltem itt korábban, de a látogatások során mindig magával ragadott a város hangulata. Kezdetben azt gondoltam, hogy a falusi nyugalom után nehéz lesz megszoknom a városi nyüzsgést, de nagyon hamar belerázódtam a pécsi életbe, mely azt gondolom nagyrészt a város kellemes légkörének, lehetőségeinek köszönhető.

Kiskorom óta érdekel az újságírás, szeretem papírra vetni a gondolataimat, és boldoggá tesz, ha az írásaimmal örömet szerzek másoknak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, s rengeteg hobbim is van, melyeknek köszönhetően igyekszem mindenhol nyitott szemmel járni és széles látókörben szemlélni a világot.

Szabadidőmben szívesen festek, olvasok, szeretem a természetet, gyakran járok kirándulni, túrázni. Nagyon sok sportot kipróbáltam, néptáncoltam, társastáncoltam, úsztam, teniszeztem, asztaliteniszeztem, síeltem, görkorcsolyáztam, jégkorcsolyáztam, valamint 11 éve lovagolok, és mostanában gyakran járok futni is.

Amatőr fotósként szívesen örökítem meg a körülöttünk levő világot, elsősorban sport- és természetfotók formájában.

Remélem, hogy a cikkeimmel tudok nektek segíteni, motiválni, jókedvre deríteni benneteket, s örömmel olvassátok majd őket.

Kacz Kornélia sztorijai
Kacz Kornélia sztorijai
2020
2020-11-04

Kornélia a PTE GYTK csapatát erősíti mostantól szerkesztőségünkben!

kacz-kornelia-sztori-belepes

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy bekerülhettem a PEM szerkesztői csapatába, és képviselhetem a magazinnál a gyógyszerész kart. Ugyan már többször is volt alkalmam kipróbálni magam az írás terén, de komolyabban még soha nem foglalkoztam vele, annak ellenére, hogy nagyon szeretem csinálni. Úgy érzem, hogy a PEM egy olyan kihívás lesz számomra, melynek keretén belül kikapcsolódhatok, űzhetem egy szenvedélyemet (igen, a hobbijaim mellett az írás is egy nagy szenvedélyem), örömet szerezhetek az olvasóknak, informálódhatok és informálhatok másokat változatos témákról, kiléphetek a komfortzónámból, megismerhetek új embereket és egy igazi csapat tagja lehetek. Mivel szabadidőmben szívesen fotózok, így a cikkeimet igyekszem majd minél többször saját képekkel színesíteni, ezáltal a magazin egy olyan próbatétel lesz számomra, mely inspirációt, motivációt és lehetőséget ad, hogy azokat az elfoglaltságokat végezzem, melyeket tényleg igazán szeretek. Izgatottan várom a feladatokat és a közös munkát, nagyon örülök, hogy itt lehetek!

 

Preloader