Jávorszki Hunor Bendegúz

javorszkihunorbendeguz-impresszum

Sziasztok!

Jávorszki Hunor Bendegúz vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar elsőéves joghallgatója.

Számomra sosem volt kérdés, hogy ha eljön az ideje, akkor a jogi hivatást választom. Mindig is történelmet és humán tárgyakat kedvelő ember voltam, ez párosult azzal, hogy foglalkozásommal másokon segíteni szeretnék. Ahogy a szak, úgy maga az egyetem is egyértelmű volt. Kaposváriként sokszor jártam már korábban is Pécsett és mindig akadt valami új, valami lenyűgöző a városban. Amikor már egyetemistaként érkeztem, pezsgő hallgatói élet várt, egy festői környezetben.

Szenvedélyem volt már korábban is kreatív, alkotó munka, ezért amint lehetőségem nyílt rá, egyből csatlakoztam a PEM-hez, ahol igyekszem hétről-hétre megnevettetni az olvasókat.

Hi!

I am Bendegúz Hunor Jávorszki, first year law student at the Faculty of Law at the University of Pécs.

It has never been a question for me that I would choose the legal vocation. I have always preferred history and humanities, these were followed by my dedication to help others with my profession. As the faculty, the university itself was obvious. As a resident of Kaposvár, I have visited Pécs several times and I have always found something new, something marvelous in the city. When I returned as a university student, I found a sparkling students’ life in a picturesque milieu.

I have had the passion of creative works, therefore as soon as I had the possibility, I joined the PEM, where I am trying to make the readers laugh every week.

 

Jávorszki Bendegúz sztorijai
Jávorszki Bendegúz sztorijai
2021
2021-02-24

Bendegúz a social csapat tagjaként érkezett a jogi karról!

javorszkibendeguz-sztori

Várom már nagyon, egyrészről azért, hogy olyan kreatív alkotómunkát végezzek, ami màsokat megnevettet, másrészről pedig azért, hogy egy új területen, a média világában kipróbálhassam magam. Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség az önfejlesztésre és emelett egy nagyon jó közösséggel is megismerkedhetek.

 

Preloader