Horváth Zsombor

horvath-zsombor-impressz

Sziasztok! Horváth Zsombor vagyok az Állam- és Jogtudományi kar hallgatója. Nagykanizsán jártam gimnáziumba, ahol korán megfogalmazódott bennem, hogy a későbbiekben a jogi pályán szeretnék elhelyezkedni. Sokan próbáltak rávenni, hogy más városban folytassam a tanulmányaim, hiszen rengeteg mentek a fővárosba, de engem nem igazán vonzott. Pécs mellett azért döntöttem, mert nagyon megfogott a város szépsége, és az egyetemisták által nyújtott pezsgés.

Mindig is vonzott a média és televíziózás világa, így amikor hallottam a médiacsoport indulásáról azonnal csatlakozni szerettem volna. Jelenleg a többiekkel együtt azon dolgozom, hogy mindenkivel megismertessük a kart, az egyetemi légkört, és a közösséget, valamint hogy azt minél tovább építsük.

Jelen pillanatban az egyetem mellett azzal foglalkozok, amivel a legtöbb fiatal: szeretek videójátékozni, olvasni, bulizni, kirándulni a családommal, barátnőmmel, valamint motorozni, amit 15 éves korom óta űzök.

Remélem mindenkinek tetszeni fog a munka, amit a csapatunk végez, és mindenki láthatja, hogy a jogászok sem egész nap a könyveik felett görnyednek.

Horváth Zsombor sztorijai
Horváth Zsombor sztorijai
2020
2020-09-01

Elindult a Pécsi Egyetemisták Magazinja

pecsi_egyetemistak

2020. szeptember 1-től a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PTE EHÖK) alatt folytatja tovább működését a PEM (Pécsi Egyetemisták Magazinja).

A PEM vezetőségének struktúrájában nincs változás, azt továbbra is Androvics K. Balázs irányítása alatt, Ferenczi Fanni és Horváth Zsombor főszerkesztők viszik tovább.

 

 

Preloader