Goszpodinov Emese

goszpodinov-emese-impresszum

Goszpodinov Emese vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központ másodéves Radiográfia specializáció hallgatója. Két éve tevékenykedek a képzési központ Hallgatói Önkormányzatában, mint Küldöttgyűlési Tag. Feladataim közé tartozik, hogy a hallgatótársaim felmerülő problémáit továbbítsam a HÖK irányába, vagy akár az oktatók felé is. Mindig is szerettem segíteni az embereknek, és közösen kitalálni a megoldást.

2020. október óta vagyok az InfoZió magazin szerkesztője, ami az ETK kari lapja. Nagy megtiszteltetés a mai napig, hogy szerves része vagyok a csapatnak, és hónapról-hónapra újabb tartalmakkal szinesíthetem a lapunkat.

Álmaimban nem gondoltam volna, hogy egyszer cikkeket fogok írni, nemhogy egy egyetemisták által olvasott felületre! Számomra sosem volt megterhelő, hogy utána olvassak különböző témáknak, esetleg szakértőket keressek fel, és interjút készítsek velük.

Főszerkesztőm javaslatára jelentkeztem a Pécsi Egyetemisták Magazinjához, ahol 2021. januárjában nyertem felvételt. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtam ilyen kevés idő alatt is, így nagyon várom, mit hozhat a jövő.

Egészségtudományi karos hallgatóként külön öröm, hogy egyre több ember véleményét, és meglátását ismerhetem meg az interjúk, vagy beszélgetések alapján. Sokkal merészebb lettem a szerkesztői mivoltom óta, mivel akár egy engem nem tanító oktatóval is kellett már riportot egyeztetnem.

A Küldöttgyűlési tagságom révén pedig számtalanszor kellett gyűlésekre járnom Pécsre, ahol magasabb beosztásban dolgozó hallgatókat ismerhettem meg, és dolgozhatok velük együtt, hogy a PTE még jobb, még tökéletesebb legyen az egyetemi polgárok, a PTE család tagjai részére.

Minden egyetemistának, vagy leendő egyetemistának csak ajánlani tudom, hogyha jön egy munka vagy hobbi lehetőség, éljen vele, hiszen sosem tudhatja, miben kiemelkedő, vagy mihez ért, ha meg sem próbálta. Menjen el minden PTE programra, vírus helyzet miatt most online események vannak, de azt is mindenképp használja ki! Mind az InfoZió, mind a PEM azon van, hogy napról-napra érdekesebbnél-érdekesebb cikkekkel lepjen meg benneteket. Ebben részt venni pedig, maga a valóra vált álom. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Goszpodinov Emese sztorijai
Goszpodinov Emese sztorijai
2021
2021-01-07

Emese az új esztendő első csatlakozói között!

goszpodinov-emese-pecsi-egyetemista

Elképesztő érzés egy új szerkesztőséghez tartozni. Kíváncsi vagyok, milyen újdonságok várnak rám, milyen új feladatokkal kell szembenéznem nap, mint nap. Izgatottan várom, hogy egy másik csapat aktív tagja lehessek!

 

Preloader