Gara Bella – a GYTK Arca

gara-bella-impresszumkiemeltkep

Gara Bella vagyok, a Gyógyszerésztudományi Kar hallgatója, illetve a PEM-nél a kar arca. Nagyatádról, egy somogyi kisvárosból származom, itt jártam óvodába, általános iskolába, illetve gimnáziumba is. A pályaválasztás során szerencsés helyzetben voltam, a családban generációs hagyománya van a gyógyszerészetnek, ezért nem volt kérdés, hogy én is ezen a területen tanuljak tovább. A PTE-t a felvételikor első helyen jelöltem meg, hiszen egyrészt közel van a családomhoz, másrészt sokkal élhetőbb városnak gondolom, mint Budapestet.  A tanulmányaim mellett énekléssel is foglalkozom már több éve, egy éve itt Pécsen énektanárhoz is járok. A nyár folyamán megnyertem egy országos énekversenyt, és most azon dolgozom, hogy ebből a hobbinak indult dologból esetleg egy komolyabb zenei pálya is kialakulhasson. Jelenleg a PTE Hangja 2020 döntőjére készülök, ahol igyekszem minél jobb eredményt elérni. Szeretném ezzel a többieket is arra ösztönözni, illetve azt bebizonyítani, hogy az egyetemi tanulmányaink mellett igenis kitarthatunk a hobbink mellett akár magasabb szinten is, a lényeg, hogy a tevékenységek között egy egyensúlyt tudjunk tartani. Ezt az orvosi és a gyógyszerész képzésben részt vevőknél különösen fontosnak tartom, hiszen sokan azt gondolják, hogy ezeken a karokon a sok tanulás mellett ilyenekre nem marad majd idejük.

A tanulmányaim és az éneklés mellett széles érdeklődési körrel rendelkezem, szabadidőmben szeretek színházba és moziba járni, utazni, új éttermeket felfedezni és új ízeket kipróbálni. A PEM-nél többek közt arra fogok törekedni, hogy a kulturális eseményeket, lehetőségeket bemutassam, illetve népszerűsítsem. Társasági ember vagyok, szeretek a barátaimmal lenni, új emberekkel is könnyen megtalálom a közös hangot.

Azért tartom jó kezdeményezésnek a Pécsi Egyetemisták Magazinját, mert így megismerhetjük egymás karát, ezáltál lebonthatjuk azokat a falakat, melyek egyes karok között fennállnak, valamint a középiskolások számára is vonzó lehet egy olyan egyetem, ahol ilyen pezsgő hallgatói élet van.

Gara Bella sztorijai
Gara Bella sztorijai
2020
2020-12-12

Íme a bemutatkozó videóm!

2020-11-18

Bella képviseli a pécsigyógyszerészeket lapunknál!

garabellacsatlakozasa

Nagyon örültem, amikor láttam, hogy van ilyen lehetőség, hiszen egyrészt mindig is érdekelt a vloggerkedés és a bloggerkedés is, másrészt pedig jó kezdeményezésnek tartom, hogy egymás karát be tudjuk mutatni egymásnak is, illetve a középiskolásoknak is. Kíváncsi vagyok milyen lesz a csapat, remélem jól ki fogunk jönni egymással.

 

Preloader