Fülöp Ádám János

fulopadamjanos-impresszum

Fülöp Ádám János vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának jogász hallgatója. 2001-ben, Pécsen születtem, hat évig külföldön éltem, jelenleg Pécs mellett, egy kisvárosban lakom.

Nemcsak szakmát szerettem volna választani, hanem hivatást is. Olyan pályát, ahol számomra fontos célokért dolgozhatok; ezért jelentkeztem a jogi karra. Szintén segített a döntésben, hogy a politika, politológia – amely a joggal – úgy gondolom – szoros kapcsolatban áll – régóta érdekel, ahogy a pszichológia is.

Nagy öröm számomra ezért, hogy a jogi egyetemen – a jogi tárgyak mellett – lehetőségem van ezen tudományterületekkel foglalkozó tárgyakat is hallgatni, az egyetem politológiai és pszichológiai témájú tárgyak felvételére is lehetőséget biztosít, melyek amellett, hogy érdekesek, kiterjedtebb tudást adnak, ami jogászként hasznos lehet a jövőben.

Mindig úgy gondoltam, az egyetemet Pécsen szeretném majd végezni. Itt születtem, ez a város az otthonom. Igaz, ettől függetlenül is azt gondolom, Pécs, a dombokkal, szűk utcákkal és mediterrán hangulatával kifejezetten élhető és különleges város.

A Pécsi Egyetemisták rendkívül jó lehetőségnek tűnt, ráadásul a média világa mindig közel állt hozzám. Itt kreatív és élvezetes tevékenységet végezhetek, hasznos készségeket elsajátítva.

Fülöp Ádám János sztorijai
Fülöp Ádám János sztorijai
2021
2021-02-24

Ádám a PEM közösségi média csapat tagjaként dolgozik mától nálunk!

fulopadamjanos-sztori

Mivel mindig érdekelt a média világa, úgy gondolom, megfelelő számomra ez a feladat, ráadásul nyelvtudásomat és az informatika területén szerzett készségeimet is fel tudom itt használni. Úgy érzem, kreatív és alkotó munkát végezhetek, és jobban megismerhetem az egyetem mindennapjait.

 

Preloader