Ferenczi Fanni

ferenczi-fanni-impresszuma

Sziasztok!

Ferenczi Fanni, vagy ahogy mindenki szólít, Fanka vagyok, 2017. óta tanulok a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, nappali szakos joghallgató vagyok, ám eredetileg Budapestről érkeztem. Ezen kívül én töltöm be a Fiatal Értelmiségi Klub elnöki tisztségét, a Pécsi Egyetemisták Magazinjának videós koordinátora vagyok és egy jogi irodában is tevékenykedem. Szóval mondhatjuk, hogy én aztán mindig csinálok valamit. A középiskola utáni évben döntöttem a jogtanulás mellett és mivel a családom több tagját is a PTE jogi karán avatták doktorrá nem volt igazából kérdés, hogy itt folytatom az egyetemi tanulmányaimat. Nagyon megszerettem Pécset és az egyetemet amióta ideköltöztem, így mindig és mindenkinek ajánlom, hogy itt töltse el egyetemi éveit.

Egész életemben extrovertált személyiségnek tartottam magam, szeretek emberekkel foglalkozni, dolgozni és szinte mindig pörgök, folyton új ötleteim vannak. Nagyon szeretek főzni, a konyhában érzem a legjobban magam ahol újra és újra új ötletekkel és ételekkel rukkolok elő. 6 éves korom óta 1-es típusú cukorbeteg vagyok, így folyton akadnak kihívások amiket le kell győznöm.Már kiskoromban imádtam ha a nagymamám mesét olvasott nekem és az olvasás iránti szenvedélyem azóta is rendítetlen. Az írás általános iskola vége felé kapott helyet az életemben, szeretem azokat a témákat amibe igazán bele kell ásnom magamat. 

Nem tudom, hogy véletelen-e, de végül az életemben  egy olyan ember mellett kötöttem ki akinek a közösségi média és a fotózás, videózás a szenvedélyét és a munkáját is jelentik, így nálunk otthon egy kész média csapat dolgozik. A Pécsi Egyetemisták Magazinjának egyik főszerkesztőjekénz az a célom, hogy megismertethessem mindenkivel a #ptecsalád érzést, illetve bemutathassam az érdeklődőknek, hogy milyen is nálunk az egyetemi feeling. Azt gondolom, hogy Pécs hihetetlenül sok lehetőséget nyújt egy egyetemistának és folyamatosan új dolgokat és új kalandokat lehet itt megélni. Remélem, hogy a jövőben sok munkámmal találkoztok majd, ami felkelti az érdeklődéseteket.

Ferenczi Fanni sztorijai
Ferenczi Fanni sztorijai
2020
2020-09-01

Elindult a Pécsi Egyetemisták Magazinja

pecsi_egyetemistak

2020. szeptember 1-től a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PTE EHÖK) alatt folytatja tovább működését a PEM (Pécsi Egyetemisták Magazinja).

A PEM vezetőségének struktúrájában nincs változás, azt továbbra is Androvics K. Balázs irányítása alatt, Ferenczi Fanni és Horváth Zsombor főszerkesztők viszik tovább.

 

 

Preloader