Deák Bálint

deak-balint-impresszumkiemelt

Sziasztok!

Deák Bálint vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának Sport- és rekreációszervezés szak végzős hallgatója. Válogatott szinten atletizáltam, jelenleg is szenvedélyes része a sport az életemnek. Sportolóként és mint leendő sportszakemberként folyamatosan szemmel tartom a szférát és igyekszem továbbadni szakszerűen és sokoldalúan az információkat és személyes véleményemet az olvasóknak.

A Természettudományi kar Sport és Testnevelési Intézet hallgatói képviselőjeként folyamatosan szemmel tartom a testnevelés szakosok érdekeit és az egyetemi sporteseményeket, rendezvényeket, valamint jómagam is részt veszek azok szervezésében. Szabadidőmben szeretek focizni, falat mászni, frizbizni, úszni és röplabdázni is.

 Jövőbeni célomnak tekintem a pécsi egyetemi sport egységesítését és a közösség megszervezését, népszerűsítését. A szerkesztői közéleti tevékenység lehetőséget ad arra, hogy az internet segítségével közvetett módon is elérjem a hallgatókat, továbbítsam az információkat és híreket a hallgatók számára, hiszen a sportélet folyamatos fejlesztése, az egyetem hírnevének örökítése közös érdekünk.

Deák Bálint sztorijai
Deák Bálint sztorijai
2020
2020-10-13

Bálint a TTK-ról érkező ÚJ szerkesztőnk!

deakbalint-sztori

Szeretnék egy összetartó csapat tagja lenni., Támogatni a magazint cikkírással és hallgatói képviselőként a karomról alkotott összkép javítását az információk leközlésével és továbbításával. Bizakodva állok a dolgokhoz, az új PEMhez. Ugyan mostanában lankadt a lelkesedésem, de ez úgy gondolom, hogy változni fog.

 

Preloader