Czöndör Márta

czondor-marti-impresszum-kiemeltkep

A nevem Czöndör Márta, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának végzős Építőmérnök hallgatója vagyok. Szegedről érkeztem, de az évek múltával már mindkét várost otthonomnak tekintem.

Születésem óta a családommal élek egy Szegedhez tartozó kisebb településen. Általános iskolába itt helyben, középiskolába pedig bent a belvárosba jártam. Vízügy- és környezetvédelem szakon végeztem a város egyik műszaki szakgimnáziumába, innen indult a műszaki tanulmányokhoz kötődő érdeklődésem.

A lehető legjobb döntést hoztam, amikor a Pécsi Tudományegyetemet választottam. A színvonalas iskola mellett fontos volt, hogy egy Szegedhez hasonlóan élhető vidéki városba költözhessek. A két otthonom tulajdonképpen kiegészíti egymást: ahol nincs folyó, ott vannak hegyek és fordítva. Először nagyon megijesztett a gondolat hogy a szüleimtől távol fogok költözni, de a legelső alkalommal mikor átléptem a városhatárt, tudtam hogy nem fogom megbánni és életem legizgalmasabb időszaka következik.

Műszaki tanulmányaim mellett nagyon széles az érdeklődési köröm. 18 éves korom óta dolgozok pincérként, ebből kifolyólag a gasztronómia az egyik hobbim. A munkámra ezáltal kikapcsolódásként és kihívásként tekintek, ahogy a műszaki tartalmú témákra is, ami később a karrieremet fogja jelenteni. Ez a két dolog teszi ki nagyrészt az életemet a családom mellett. Szabadidőmben rengeteget olvasok, nagy krimirajongó vagyok, a kötelezettségeim mellett mindig szakítok időt arra, hogy a kedvenc hobbimnak éljek.

Mindig is nagyon érdekelt az írás, eddig csak hobbi szinten. A fő motivációm hogy kipróbálhassam magam egy új dologban, fejlődjek és tapasztalatot szerezzek.

Czöndör Márti sztorijai
Czöndör Márti sztorijai
2020
2020-12-01

Márti december első meglepetése!

czondormarti-csatlakozas

Izgatott vagyok, mert mindig is ki akartam magam próbálni ezen a területen és hálás vagyok ezért a lehetőségért. Kihívásnak tekintem, mégis kikapcsolódásnak, jó érzés hogy a hobbim egyben a munkámmá is válik. Nagy örömmel vágok bele, hiszen egy nagyszerű csapatnak lehetek a tagja, akikkel már alig várom a közös munkát.

Preloader