Bereghszászy Anna

bereghszaszy-anna-impresszum

Bereghszászy Anna vagyok, elsőéves hallgató a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi karán, Fizika Bsc-n.
Egész életemet Budapesten töltöttem, születésemtől kezdve az érettségiig. Budapest gyönyörű, de tudtam, hogy többé nem erre vágyom. Amint betöltöttem a 16-ot, kezembe vettem az életem. Elkezdtem dolgozni gimi mellett, és a megkeresett pénzem nagy részét utazásokra költöttem. Ezek az utazások sok mindenre megtanítottak, amiért örökké hálás leszek, és tudni fogom, nem szabad abbahagyni. Pécs is hasonló dolgok miatt vonzott. A nyílt napon egyből beleszerettem a helybe, és tudtam, hogy itt kell tanulnom.

A fizikával viharos kapcsolatunk van. Ősidők óta tudom, hogy kutatni szeretnék, csak néha ő ezt nem így gondolja. Azért a szerelmünk erős, és terveim szerint jelen lesz az életcélom megvalósításánál. Hiszen minden gyönyörű, hatalmas vagy akár aprócska dolog mögött azok az erők dolgoznak, amit mi oly könnyen a szánkra veszünk.

Szeretem megtervezni az életem, rendszerbe szedni a napjaim/éveim. Úgy gondolom, elengedhetetlen a tiszta elme egy sikeres élethez. De ez a siker úgy gondolom csak akkor éri meg, ha közben szabadon döntöttünk minden elért teljesítményről. Fontosak számomra az emberi és állati jogok, a környezetvédelem, az edukáció. A sikerünkkel nem szabad másokat eltipornunk, jó üzlet is csak akkor köttetik, ha mindenki jól jár. Pont ezért kell segítenünk és megadnunk a lehetőséget azoknak, akik nem ugyanolyan esélyekkel indulnak, mint mi.

Remélem, hogy a PEM-en keresztül én is hozzátehetek mindahhoz, ami egy felvilágosult és elfogadóbb társadalommá tehet minket.

Bereghszászy Anna sztorijai
Bereghszászy Anna sztorijai
2020
2020-11-17

Anna a TTK-ról nyert felvételt szerkesztőségünkbe!

bereghszaszy-anna-csatlakozas
Tudom,hogy sok új dolgot fogok tanulni PEM-es szerkesztőként, remélem,hogy az írásaimmal és témáimmal méltó helyem lelem a pécsi családban. Nagy felelősség leírni az eszméinket és valami után nyomozni az internet világában, de a célom, hogy hiteles maradjak, ezzel élményt és gondolatokat átadva. Készen állok a kalandra!

 

Preloader