Androvics K. Balázs

androvics-k-balazs-pecsi-egyetemistak-magazinja

Sziasztok!

Androvics K. Balázs vagyok a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász, és a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Kommunikáció- és médiatudomány képzésének hallgatója, a PTE EHÖK magazinjánakmendzsere, a PTE BTK Mentoklubjának mentora, a pécsi és az országos Egyetemisták Magazinjának tartalommenedzsere.


Tősgyökeres pécsiként számomra soha nem kellett bemutatni a város előnyeit. Több évig éltem Budapesten, így nekem valóban van viszonyítási alapom azt mondani, Pécs a nyugalom, a béke szigete. Számomra ez volt az egyik legfontosabb szempont, amiért hazaköltöztem. A túlpezsdült és olykor már-már személytelenné váló főváros nem azt nyújtotta számomra, amire vágytam. Pécs egy igazán hangulatos, mediterrán helység az ország déli, délnyugati sarkában. Aki esélyt ad Pécsnek, nem fog benne csalódni.


A jog már gyerekkorom óta vonzott, épp úgy, ahogy a média világa. Sikerült az életem folyamán már belekóstolni az utóbbiba, míg az előbbibe még nem. Ezért is választottam a pécsi jogot. Mielőtt döntöttem, körülnéztem. Az adatok, a számok, az érvek, mind a Pécsi Tudományegyetem mellett szóltak. Kiváló oktatók, kiváló oktatás, rengeteg program, családias környezet és egy fantasztikus közösség. Ezek miatt döntöttem szülővárosom mellett. Az előttem álló években szeretnék mindent elsajátítani, hogy később én tudjak segítséget nyújtani másoknak. Erre tettem fel az életem.


Pécsi Egyetemisták Magazinja: Számomra ez a feladat egyfajta küldetés is. Szeretném, ha megismerkedne az egész ország Péccsel a Pécsi Tudományegyetem adta lehetőségekkel. Csapatunkkal azon dolgozunk az elkövetkezendőkben, hogy bemutassuk a kedves nézőknek, olvasóknak, hogy mi mindent nyújt ez a „kisváros”, mi mindent nyújt a PTE azoknak, akik egyszer elköteleződnek mellette. A hallgatótársaimat pedig a legjobb tudásunk szerint szeretnénk informálni mindenről, ami körülöttünk történik, itthon és a nagyvilágban.


Köszönjük a sok biztatást és támogatást, mind a Pécsi Tudományegyetemnek, a Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnak, a kari vezetéseknek, a kari szerveknek és természetesen a hallgatóknak. Hálásak vagyunk, hogy a #ptecsalád részesei lehetünk. Reméljük, mielőbb bebizonyíthatjuk, hogy rászolgáltunk a bizalomra!

Balázs

Androvics K. Balázs sztorijai
Androvics K. Balázs sztorijai
2020
2020-09-01

Elindult a Pécsi Egyetemisták Magazinja

pecsi_egyetemistak

2020. szeptember 1-től a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PTE EHÖK) alatt folytatja tovább működését a PEM (Pécsi Egyetemisták Magazinja).

A PEM vezetőségének struktúrájában nincs változás, azt továbbra is Androvics K. Balázs irányítása alatt, Ferenczi Fanni és Horváth Zsombor főszerkesztők viszik tovább.

 

 

Preloader