Idén sem fesztiválozunk – Elmarad a Balaton Sound és a VOLT Fesztivál

Mi a véleményed?
+1
5
+1
+1
+1
+1
+1
+1
9

A vidéki fesztiválok megtartásának időpontját a szervezők 2022-re módosították, ennek értelmében fájó szívvel kell elfogadnunk azt a tényt, miszerint idén sem vehetünk részt kedvenc hazai fesztiváljainkon. Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója abban reménykedik, hogy a fesztivál iránt érdeklődők megértik és elfogadják az alábbi döntést. Véleménye szerint lehetetlen a nyári szezon elején megrendezni kívánt fesztiválokat biztonságos keretek között lebonyolítani.

„A Balaton Sound mára Európának egyik fontos, Magyarországnak pedig a legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja lett, amely komoly turisztikai vonzerővel bír és több tízezer hazai és külföldi vendéget jelent évente” – nyilatkozta Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató. 

A szervezők kevés esélyt látnak arra, hogy 2021 nyarára a nemzetközi idegenforgalom ismét újra indulna Európát tekintve, továbbá számukra a legfontosabb a hazai közönség egészségének védelme.

„Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit” -jelentették be a szervezők.

„A közönséghez és a fellépőkhöz hasonlóan mi is arra készültünk, hogy idén végre újra találkozhatunk Sopronban és Zamárdiban. A Telekom VOLT Fesztivál a portfoliónk legkorábbi eseménye, hiszen idén júniusra terveztük a kapunyitást. Mára annyira közelivé vált ez az időpont, hogy kénytelenek voltunk a halasztás mellett dönteni” – számolt be Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója.

Addig is emlékezzünk vissza közösen kedvenc fesztiváljainkra!

 

Forrás: 1, 2, 3,