gólyatábor

Mutatjuk, hol és mikor lesznek a gólyatáborok a PTE-n 2021-ben!

+1
0
+1
0
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0

A gólyatábornak hála, már az egyetem megkezdése előtt lehetőségetek van megismerni egymást a szaktársaitokkal, így nem lesz teljesen idegen a közeg az első szeptemberi napon.  A jelenlegi helyzet szerencsére lehetővé teszi a táborok megszervezését, és reméljük, hogy minél többen részt vesztek ezen a szuper eseményen. Cikkemben bemutatom, hol és mikor várják az egyes karok a leendő elsőéveseket egy fergeteges bulira. 

Állam- és Jogtudományi Kar

Az ÁJK tábora az idei évben Szekszárdon kerül majd megrendezésre, garantáltan jó hangulatban fog telni az együtt töltött pár nap. Az időpontra és programra vonatkozó információkért figyeljétek a PTE ÁJK HÖT Facebook oldalát. A másodéveseknek az elmaradt gólyatábor pótlását augusztus 10-től 13-ig rendezik meg. Az elsőévesek gólyatábora pedig augusztus 17-től 20-ig tart.

Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar

A PTE Medikus Gólyatábor augusztus 18. és 21. között várja az ÁOK és GYTK újonnan felvett hallgatóit Pécsett, a Boszorkány kollégiumban. Jelentkezni augusztus 1. 8.00-tól egészen augusztus 10. 22.00.ig lesz lehetőségetek. Felejthetetlen programokat és hajnalig tartó bulikat ígérnek Nektek a szervezők, érdemes jelentkezni. További információkért kattintsatok ide. 

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Ha gólyatábor, akkor Sikonda, ezt a BTK sem gondolja másként. Augusztus 19. és 22. között várják a szervezők a leendő PécsiBölcsészeket. A részvételhez a védettséget kötelező igazolni, amelyet kétféle módon tehettek majd meg. Ha részesei szeretnétek lenni egy felejthetetlen bulinak, nézzétek meg a következő linket. 

Egészségtudományi Kar

Az ETK gólyatábora augusztus 15. és 18. között kerül megrendezésre Sikondán. A jó hangulat és a remek csapat garantált, megtapasztalhatjátok, milyen is egy valódi ETK-s buli. Ha nem akartok lemaradni, keressétek fel a Kar, illetve a HÖK Facebook oldalát.

Közgazdaságtudományi Kar

A Pécsiközgáz tábora szintén Sikondán zajlik majd, augusztus 27-től 30-ig, így még egy igazit bulizhattok, mielőtt kezdődnek az órák. Tájékoztatást kaphattok a KTK-s életről, a szükséges teendőkről és a rendszerről, nem utolsó sorban pedig megismerhetitek leendő évfolyamtársaitokat. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a tábor, további infókért kattintsatok ide

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

A KPVK idén Szekszárdon, augusztus 31-től szeptember 3-ig várja a gólyákat, hogy néhány izgalmas napot töltsenek el közösen a leendő szaktársak. Friss információkért keressétek fel a KPVK HÖK és a Kar Facebook oldalát, valamint honlapját

Műszaki és Informatikai Kar

A MIK Pécsett, a Boszorkány kollégiumban rendezi meg táborát. Augusztus 14. és 17. között várják a szervezők a felvételt nyert hallgatókat. Koncertek, csapatvetélkedők, borkóstol Szeptember 1-3. között  pedig Gólyaworkshoppal várják az érdeklődőket.

Művészeti Kar

Az MK a Pécstől körülbelül 40 kilométerre fekvő Mattyon rendezi meg az elsőéveseknek szánt összejövetelt, augusztus 22-25 között. További információkért keressétek az MK HÖK Facebook oldalát, illetve kedvcsinálóként nézzétek meg a 2019-es táborról készült videót.

Természettudományi Kar

A TTK is Sikondát választotta helyszínéül, augusztus 23. és 26. között várják a leendő hallgatókat a seniorok és senoriták. Bővebb információkért látogassatok el a TTK HÖK Facebook oldalát. 

A cikk létrejöttének idején ezekkel az információkkal tudtam szolgálni Nektek. Ha kevés információt találtok Karotok gólyatáboráról, ne aggódjatok! Hamarosan érkeznek a bővebb, egyes táborokat külön bemutató cikkek, figyeljétek a Pécsi Egyetemisták Magazinjának honlapját, illetve Facebook és Instagram oldalát.

Forrás: kiemelt