Híres férfiak, akik inspirálóan hatnak- a Pécsi Egyetemisták Magazinjának szerkesztősége szerint

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Érdekes, hogy bár én nem szoktam inspirálódni, fellelkesülni egy-egy híres személy által, mégis szívesen írok róla egy cikket. Általában inkább a közeli ismerőseimet keresem meg, ismerőseim gondolatát próbálom elsajátítani, ha kicsit padlón lennék. A legnagyobb rejtély számomra, hogy mitől lehet valaki inspiráló mások számára. A legfontosabb szempont szerintem a férfiaknál, hogy milyen karriert futottak be a hírességek. Ha valaki élsportoló, esetleg már céget vagy alapítványt alapított, az lehet a leginspirálóbb férfi, akár példakép. Másrészt a híres apákra is szívesen felnéznek a férfiak, hiszen amellett, hogy híresek lettek, még a családjukra is időt tudnak szánni. Mivel említettem, hogy nem igazán tudnék híres férfit mondani, aki inspirálóan hat rám, de aki először eszembe jut kis gondolkodás után, az Robert Downey Jr. 

Robert Downey Jr. egy nagyon tehetséges színész, aki kifejezetten dolgozott azért, hogy az egész világ számára ismertté tegye a szuperhősök világát. Amellett, hogy énekesként is tehetséges, családapának sem utolsó, és ezt Instagram oldalán is bemutatja. Mindezek mellett a Footprint Coalition szervezetnek is jeles tagja, ami egy, a természet és a környezetvédelem fontosságát előtérbe helyező alapítvány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) által megosztott bejegyzés

A másik általam tisztelt híresség, az Leonardo DiCaprio, akiről hasonló jó véleménnyel vagyok, mint Robert Downey Juniorról. Elképesztő az a karrier, amit eddig befutott, és pár éve még a hőn áhított Oscar-díjat is sikerült elnyernie, amiről ezen kívül négyszer lecsúszott. Emellett jeles képviselője ő is a környezetvédelemnek, és rengeteget tesz a Föld megvédésének érdekében.

Instagram

Mivel én egy listát szerettem volna készíteni, az nehéz lenne csupán egy személy megemlítésével. A lista elkészítésére felkértem szerkesztőtársaimat arra, hogy meséljenek arról, ők kit tartanak a leginspirálóbb férfinak a hírességek közül. 

Horváth Zsombor:

Dwayne Johnson

Talán korunk legnépszerűbb színésze, nem véletlenül. Már rengeteg szerepben brillírozott, és legközelebb talán az akcióhős szerep áll hozzá, vígjátékokban is nagyon jól alakít. Nem csak a filmek világában alkotott maradandót, de korábban pankrátorként a WWE-ben is meghatározó szerepet játszott. Emelett jeles testépítő, saját ital márkája van, és már többször említette, hogy politikai síkra szállást is tervez.

Kempf Zozó

Bmx versenyző, valamint az Exatlon korábbi játékosa, és mára már youtuber is. Instagramon napi szinten látja el storykkal a követőit, amikből süt az életigenlés, a pozitivitás és a kalandvágy. Nagyon is üde színfoltja a magyar Instagramnak! Inspirálja az embert, hogy minél több dologban próbálja ki magát és élvezze az élet minden percét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZOZO KEMPF (@zozokempf) által megosztott bejegyzés

Damian Lillard

NBA-s kosárlabdázó, a Portland játékosa. Személy szerint a kedvenc játékosom. Sokkal inkább a játékára és a belefektetett munkára koncentrál, és nem a “celeb” létre, mint sok játékos. A Portland draftolta hatodik helyen és azóta is az ő játékosuk. A csapat vezére és franchise playere. A kosárlabda mellett zene karriert is épít. Az Adidas már több cipőt készített, amit ő inspirált, ez a DAME széria.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Damian Lillard (@damianlillard) által megosztott bejegyzés

Mark Wahlberg

Egy másik jelentős, hihetetlenül tehetséges színész. Mára már talán az egész világ ismeri a napirendjét, ami bárkinek komoly kihívást jelent, Mark pedig emelett egyengeti színészi karrierjét, rengeteg vállalkozását, köztük a Wahlburgers nevű hamburgerezőt, emellett pedig szuper családapa. A gyerekekkel való kapcsolata, az általa alapított gyermekeket segítő alapítvány által is látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

Deres Ádám 

Személyi edző, az Exatlon és a Ninjawarriors korábbi versenyzője, az Exatlonban jelenleg edzőként dolgozik. Ádám, csapatával maga dolgozta ki az edzés módszerét, jelenleg is népszerűsíti, és ez alapján tartja csoportos edzéseit már online is. Pozitív életfilozófiája rendkívül tapadós és nagyon is követendő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴅᴀᴍ ᴅᴇʀᴇs (@deresadam023) által megosztott bejegyzés

Szabó Zsolt:

Bútor Róbert, autóversenyző inspirál, mert elképesztő az az alázat, ami őt jellemzi, és az eddigi karrierje számomra nagyon inspiráló (többszörös magyar kategória bajnok). 

Kép forrás: http://www.butorrobi.hu/

Illetve még ugyanezen okból kiindulva Fernando Alonso, aki bármilyen autóval képes versenyképes lenni, és magát a stílusát is szeretem, ahogy kommunikál a csapattal, nézőkkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által megosztott bejegyzés

Az utolsó pedig Kobe Bryant, aki már ugyan nem él, de ő is szívből, alázattal érte el azt, amit elért, és ezért hihetetlenül inspirálónak tartom

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés

Hajdu Bence:

Boroznaki Gergő

Mert miatta kezdtem el az újságírást, és már 2009 óta népszerűsíti Magyarországon a sneaker kultúrát, mellette pedig egy saját blogot is vezet, ahol marketing tanácsokat oszt meg. Magyarország egyik legjobb „content creatora”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gergő Boroznaki (@gergo.boroznaki) által megosztott bejegyzés

Ők lennének a Pécsi Egyetemisták Magazinjának szerkesztősége szerint a leginspirálóbb férfi hírességek Ha érdekel, hogy kiket tartunk a leginspirálóbb MAGYAR nőnek akkor pedig kattints ide. Osszátok meg és írjátok le kommentbe, hogy számotokra kik a leginspirálóbb férfiak!?