hiperkarma-pecsi-egyetemistak-fishing-on-orfu-2021

Hiperkarma a MiniFishingen!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az idei fesztiválszezon megkezdődött. Sajnos több hazai, kisebb-nagyobb fesztivál esetében, már korábban módosították a tervezett időpontokat, vagy a rendezvény meg nem tartása mellett döntöttek. Szerencsére a Fishing On Orfű ebben az évben már nem maradt el, sőt a legnagyobb fanatikusok két alkalommal is részt vehetnek kedvenc fesztiváljukon.

Az augusztus végén megrendezésre kerülő, FOO „bemelegítő” három napján, június 17-19-én, a MiniFishingen színes programokkal és fellépőkkel készültek a szervezők. A létszámkorlátnak köszönhetően egy családiasabb hangulatú pár napot tölthettek el a fesztiválozók.

Az egyik, évek óta visszatérő fellépő, a Hiperkarma együttes frontemberével a Pécsi Egyetemisták Magazinjának arca, Buci beszélgetett. Bérczesi Robiról megtudhatjuk, hogy hogyan változott meg az élete a karantén idején. A frontember elárulta, pár hónappal ezelőtt kezdték meg a próbákat, a MiniFishing koncertje volt az első koncert a nagy kihagyás után. A rajongók már tudhatták azt, hogy a zenekar együttese megváltozott, azonban a „MAG”, valamint az összhang továbbra is ugyanaz, a régi igazi Hiperkarma számok a koncerten felcsendültek. Megtudhatjuk azt is, hogy a zenekar hogyan kapcsolódik Baranya megyéhez. A korábban Till Attila projektjében résztvevő együttes alapítója, Bérczesi Robi és 2019-ben elhunyt Medgyesi Ferenc „Pite” kamaszkorukat Komlón töltötték.

A projekt egyik slágere a „Jó szerencsét” címet viseli, ezzel emléket állítva a korábbi bányász városban eltöltött szép éveknek. Az interjúból kiderül, melyik koncertek a kedvencei az énekesnek, kíváncsian várja a nyarat, az előtte álló időszakot. A nyáron körülbelül 10 fellépésük lesz, szinte az összes fesztiválra meghívást kaptak. A beszélgetés végén kiderült, a zenekar kevesebb koncertet fog adni, azonban azok igencsak nagyok és tartalmasak lesznek.

Ha kíváncsiak vagytok ezeknek a témáknak a kifejtésére, arra bíztatok mindenkit, hogy a PEM legújabb videóit nézzétek meg!

1 thought on “Hiperkarma a MiniFishingen!

Comments are closed.