Hamar Donát és Hamar Noémi – #relationshipgoals

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

A  szerelmes pár év együtt járás után a 20-as éveik elején összeházasodott, ami igencsak megdöbbentő a 21. században. Másoknak már a házasság szó hallatán feláll a szőr a hátukon, ők pedig belevetették magukat a nagybetűs közös életbe.

Nem foglalkoztak a korai elköteleződésről szóló sztereotípiákkal, meg voltak győződve arról, hogy a találkozásuk nem véletlen, hanem örökre szóló. Persze, mint minden, ez is időbe telt, és náluk is megvoltak az élet nehézségei, amit együtt sikeresen leküzdöttek. Ezeket pedig a saját YouTube csatornájukon osztották meg, ahol végigkísérhetjük őket az évek során tapasztalt „friss házasokról” szóló problémákról és azok megoldásairól.

A házaspár nagyon nyitott és közlékeny minden téren. Olyan könnyedén mesélnek a nehézségekről, hogy az ember elkezd hinni abban, hogy tényleg minden lehetséges, ha hiszünk benne. Megmutatják a valódi oldalát egy kapcsolatnak, hogy nem mindig megy minden könnyedén, de azzá lehet tenni, ha van egy igaz társunk az oldalunkon.

A vlogerrek nagyon humorosan és egyértelműen mutatják be a dolgokat, könnyeddé teszik azokat a félelmeinket, ami miatt olyan sokat rettegnek az elköteleződéstől, a sok „ha”-tól, hogy mi lesz, ha nem úgy lesz.

Közel 4 éve került napvilágra az első videó, amit a család feje osztott meg a legénybúcsújáról. Majd ahogyan telt az idő, jöttek az újabb ismeretlen helyzetek, amikkel szembe kellett nézniük a fiataloknak. A leánykérés elmesélésétől, egészen az esküvő szervezéséig megosztják velünk a tapasztalataikat. Miként csinálták, és ha valamiben nem értettek egyet, akkor azt hogyan beszélték meg. Van egy külön videó, amiben Donát elmondja az érdeklődőknek, hogy miért is akart megházasodni.

Ezen felül ott vannak még a „mocskos anyagiak”, amiben arról számolnak be, hogy hogyan osztják el a pénzüket mint házasok: egy számla, több számla, ki hogyan csinálja. Mire kell többet költeni, mire kevesebbet, szóval röviden a rájuk váró anyagi felelősségről. Az „anyós-effektus”-ról, a közös élet top kihívásairól, a családalapításról, arról, hogy mi a jó egy távkapcsolatban. Mindemelett szó ejtenek még a digitális detox kihívásról, önismereti könyvekről, hasznos tanácsokat is adnak, és még nagyon-nagyon sok érdekes és tanulságos dologról beszélnek.

EZT OLVASTAD MÁR?  Mit (t)együnk a jobb alvásért?

Az egyik videó nagyon figyelemre méltó, aminek a címe „Tippek és Trükkök a jó kapcsolathoz”. Ebben az 5 szeretetnyelvről beszél, kinek hogyan lehet kedveskedni. Lehet, hogy valakit ajándékok ezreivel lepünk meg, míg ő nem fogja tudni 100%-an értékelni azokat, mert az ő szeretetnyelve nem a kézzel fogható ajándék, hanem például a minőségi idő.Nyilatkoznak még a vallásról, amit ne úgy képzeljünk el, hogy a fejünkbe akarják verni, ami szerintük a helyes, hanem tiszteséges és fer módon, elmondják, ők mit látnak jónak.

Ezt követően létrehozták a „Relationship Goals” nevezetű weboldalukat, ahol jelentkezéshez kötötten tanácsokat adnak az egyedülállóknak, a párkapcsolatban élőknek és a házasoknak egyaránt. Elvégezték az International Coach Federation által akkreditált posztgraduális képzést Coaching és Vezetés szakirányon. 200+ óra tanácsadáson, 20+ előadáson, és 570.000 YouTube megtekintésen vannak túl. Segítenek a párkapcsolati konfliktusok kezelésében, a jegyesoktatásban és a szingli tanácsadásban is.

„2016-ban házasodtunk össze és a mi kapcsolatunk se működött egyből kíválóan. Már a járás időszakában belevetettük magunkat az önismeretbe. A téma szerelmesei lettünk és rájöttünk, hogy nem csak a mi kapcsolatunkra volt hatással, hanem a barátaink is elkezdték észrevenni a változást rajtunk. Aztán egyre több barát és házaspár keresett meg minket, hogy tudunk-e nekik segíteni.”

„A saját kapcsolatunkon látjuk, hogy milyen sok gyümölcse van a rengeteg előadásnak, amin voltunk és könyvnek, amit elolvastunk. Mi is folyamatosan dolgozunk önmagunkon együtt és külön is ” – mondta a házaspár.

Nagyon sok véleményt írnak róluk, ahol kifogástalannak tartják őket, érdemes felkeresni őket. Azonban, ha nem vagyunk ehhez elég bátrak, vagy úgy érezzük, nem szorulunk ekkora segítségre, akkor a YouTube videók megtekintésével is előrébb lehetünk az életben.

1 thought on “Hamar Donát és Hamar Noémi – #relationshipgoals

Comments are closed.