Glázer Bálint búcsúzott! – Megválasztották a PTE BTK HÖK új ügyvivő elnökét!

Mi a véleményed?
+1
1
+1
6
+1
1
+1
0
+1
9
+1
0
+1
2

A két évvel ezelőtti választást követően ismételten elérkezett a döntés lehetősége a pécsibölcsészeknél is.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) szervezete a hallgatói érdekek képviseletével és védelmével foglalkozik, akik a kari részönkormányzatokkal és az egyetemi vezetéssel karöltve végzik munkájukat. Az EHÖK Küldöttgyűlése, az EHÖK vezetőségi tagjaiból, a kari részönkormányzatok elnökeiből valamint elnökhelyetteseiből tevődik össze. A veszélyhelyzet miatt, nem lehetséges a választás lebonyolítása, így a Küldöttgyűlés feladatai közé tartozik az elnökök megválasztása is. Ennek értelmében a mai napon Fiser Bencét, korábbi elnökhelyettest választották, a PTE BTK ügyvivő elnökének.

EZT OLVASTAD MÁR?  Nem kell aggódnunk, hiszen a PécsiBölcsész gólyatábor évről évre telt házas! - Interjú Glázer Bálinttal

„Egyrészt büszkeséggel tölt el, hogy ennek a szervezetnek lehetek az ügyvivő elnöke. Másodrészt izgalom van bennem, hogy milyen feladatok várnak rám, rengeteg kihívás, különösen a jelenlegi vírushelyzettel terhelt időszakban. Már a korábbi években, elnökhelyettesként bepillantást nyerhettem az elnöki feladatokba, így teljesen nem ismeretlen számomra ez a feladatkör. Arra fogok törekedni, hogy a legjobb tudásom szerint, a legmagasabb színvonalon végezzem a munkámat, ahogy azt korábban is tettem. Tudom, hogy segítségemre lesznek azok a kollégáim is, akiket a BTK HÖK Küldöttgyűlése fog – remélhetőleg – megválasztani, a holnapi nap folyamán.” – nyilatkozta a frissen megválasztott elnök, Fiser Bence a Pécsi Egyetemisták Magazinjának.

Bence ötleteinek megvalósításához, munkájához kívánunk sok sikert, energiát! 

Kövessétek a PEM oldalát, social felületeit, mert hamarosan, a leköszönő elnökkel, Glázer Bálinttal készülő interjúnkat is olvashatjátok.

2 thoughts on “Glázer Bálint búcsúzott! – Megválasztották a PTE BTK HÖK új ügyvivő elnökét!

Comments are closed.