soulwave-interju-villany-roze-fesztival-2021

Fodor Máté: Maga a zeneisége a Soulwave-nek, azért nem annyira bonyolult történet!

+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Idén július 09-10-én, 10.alkalommal került megrendezésre a Rozé Fesztivál Villányban, amelyet az ország „legrózsaszínűbb” turisztikai eseményeként tartanak számon a szervezők. Közel 20 pincészet és borászat remekeit élvezhették a résztvevők, ám a bort kevésbé kedvelőknek is rengeteg lehetőséget tartogatott a hétvége szórakozás és kikapcsolódás szempontjából. 

A pénteki napon a hagyományos futóverseny és megnyitó után, színpadra lépett többek között a Soulwave is. Természetesen a rendezvényt a Pécsi Egyetemisták sem hagyhatták ki, így az említett, alternatív vonalon is mozgó, pop-rockot játszó zenekar egyik alapító tagjával és frontemberével, Fodor Mátéval Enikő, az ETK Nagykövete beszélgetett. Ha kíváncsiak vagytok arra, van-e a zenekarnak kedvenc bora, mi alapján értékeli Máté a zenekar sikerességét, milyen visszajelzéseket kapnak a közönségtől, milyen hatással van a frontemberre rádiós munkája, illetve mi a helyzet Máté induló vállalkozásával, akkor mindenképpen nézzétek meg a videót! 

További extra tartalomért érdemes feliratkozni a Pécsi Egyetemisták Magazinjának YouTube csatornájára, illetve látogassátok meg Instagram és Facebook oldalainkat!